Kaunas Lt sostine
nors esu dabar kaunietis ir nepatinka tai, kad daznas vilnietis buna pasikeles, kad jis yra is vienintelio Lietuvos misto, taciau anglijos rinktines zaidejas biski nusisnekejo. priezasciu jokiu nera. kaunas jau 3 miestas lietuvoj. aisku, cia gyventoju daugiau nei klaipedoj, taciau visa ekonomika, pramone ir kiti rodikliai rodo visai kita…
zajoba tau tavo nikas labai tinka…
Echo, tavo posakyje vietoj Kauno, gerai rimuojasi ir Vilnius, ar kt. miestas, turinis du skiemenis.
Pritariu tau, maruxz, tiesiog pabaigiam shia diskusija draugishkai, nors Beckham ir norejo skandalo…
po ~30 metu kaunas bus Lt sostine del objektyviu ir subjektyviu priezashciu pamatysit
P.S. as ne pranashas
2zalgirietis: kas kas, bet alyvos zydes visados
Is tiesu kvaila diskusija. As pati esu kauniete, ir man skaudu, kad antras Lietuvos miestas yra musu mielu tusciagalviu politiku ignoruojamas. Bet mes, kaunieciai, nuo to neblogesni. Man keista, kad vilnieciai puciasi, juk tai ne ju nuopelnas, kad ju savivaldybe gauna zymiai daugiau shaibu. As labai myliu Vilniu (neziurint to, kad ten tikrai taip pat pakanka ubagystes ir mieste uzklausus praeivius, daugiau tenka kalbeti lenkiskai ir rusiskai), bet ir Kaune yra labai mielu vietu. Ir zmones cia tokie patys, kaip ir Vilniuj. Siaip tai mes visi ubagiskoje saleleje gyvenam, ir nera cia ko keltis. O tai, kad kyla tokios diskusijos, rodo, kad Lietuva - viena didele provincija
To alyva: na, bent as tai tikrai neverkiu, o sypsausi, kaip tu ir sakei. Ir nera cia is viso jokios tragedijos. O tavo reakcija man paprasciausiai pasirode paranojiska (gal as neteisi, tada sorry). Kam taip viska dramatizuoti? Ar Lietuva - ubagu krastas, tai cia ziurint su kuo lyginsi…o mes visi turbut nenorim su Indija ar Baltarusija lygiuotis…
Kaunas kaunu, Vilnius vilniumi, bet salia sostines yra toks kaimelis Bezdonys, as renkuosi ji, nes jis man geriausias
Kas ten tas musu pranasas, dar toki klausima turiu, kaip manai, gal ir Smetona prisikels ir zemelej Lietuvos azuolai zaliuos