Kaubojus

Kaubojus

Senas kaubojus atsisėdo prie baro ir užsisakė viskio. Pradėjus gurkšnoti gėrimą, šalia jo prisėdo jauna moteris. Ji pasisuko į kaubojų ir paklausė: "Ar Jūs tikras kaubojus?"

Jis atsakė: "Na, visą gyvenimą praleidau dresuodamas kumeliukus, ganydamas karves, dalyvaudamas rodeo, taisydamas tvoras, ramstydamas klėtį, remontuodamas trobą, dirbdamas traktoriais, šerdamas savo šunis, taigi, manau, esąs kaubojus."

Ji tarė: "O aš esu lesbietė. Visą gyvenimą praleidau, galvodama apie moterį. Vos pabudusi ryte, galvoju apie moterį. Maudydamasi duše, galvoju apie moterį. Žiūrėdama televizorių, galvoju apie moterį. Netgi tuomet galvoju apie moterį, kai valgau. Atrodo, kad apskritai viskas mane skatina galvoti apie moterį."

Abu sėdi ir gurkšnoja tylėdami.

Po kurio laiko vyras prisėdo iš kitos pusės ir paklausė: "Ar Jūs tikras kaubojus?"

Kaubojus atsakė: "Visą laiką galvojau, kad taip… Tačiau ką tik įsitikinau, esąs lesbietis".

Šypsena

Du gejai vaziuoja su masina. Na ir cia viena baisiulingai prispyre kaqu padaryti. taigi sustojo, tas pirmasis nubego i tankme. antras sedi, sedi, staiga girdi.

• as pagimdziau! Pagimdziau!!!
    Na atbėga tas pas pirmajį, žiūri, tas be kelnių rodo į kažka :"Žiūrėk, štai kojites, štai rankytes…"
    Antras, žiūri, žiuri, sako :"Durnas, varlę apšy.kai…" Juokiasi

JuokiasiGeraiJuokiasiGerai

Toks jausmas kad skaiciau jau tai Nekaltas

Juokiasi

Šypsena

trumpesni varianta esu mates. sis labiau isplestas Šypsena

Cha cha

o man ner tokio jausmo Cha cha

Ne kiekvienas turi tokias dovanas Juokiasi

Geras Cha cha Girdejusi esu trumpa trumpa varianta, bet cia tai liuks Gerai

pagaliau labai linksmas

GeraiGeraiGerai

"Visą laiką galvojau, kad taip… Tačiau ką tik įsitikinau, esąs lesbietis".
Dauguma tuo turėtų įsitikint Cha cha

BejausmisCha cha

GeraiCha chaCha chaCha chaJuokiasi

GeraiCha chaCha cha be komentaru… Cha chaCha cha

Sorry, kad supeiksiu, bet esu skaicius…Nekaltas
Bet anegdotas gerasGeraiMirkt

Cha cha bet girdeti…