Katinas rausia gėles,ėda gėles...

Katinas rausia gėles,ėda gėles…

Žiūrėjau per paiešką ,bet jokio patarimo neradau šiuo klausimu.Išeitis rasta kol kas tik viena - neleidžiame jo į tą kambarį kuriame laikome gėles.Bet katino gi nesužiūrėsi,nes jis vis vien kada nors įslenka ir tęsia savo destrukcinę veiklą. Ar yra kokių protingų išradimų galinčių apsaugoti nuo katino?

O gal ten kurmis? Nekaltas

Uzaugink jam specialiai zolytes ir viskas.

pas mane irgi ta pati problema Nežinau

Tu gal jam valgyt neduodi? Apakęs

Maciau parduotuveje kazkoki “daikta”, kuri pilti i geliu vazonus, kad nelistu nei sunys, nei kates. Tuo metu kai ziurejau, nebuvo aktualu. Dabar visgi jau tapo aktualu. Idomu,ar kas bande, ir ar veiksminga? Beje koks procesas katems patinka: ar kasti zeme, ar geles valgyti??? Pvz, pas vienus maciau, kad ikisa dantu krapstukus i zeme Cha cha (juokingai aisku atrodo, bet sako padeda, nes kasinejo zemes is vazonu). hmmm… beje ar buna kaciu, kurios nelenda prie geliu…??? Nekaltas Nekaltas Nekaltas

maniske irgi isnaikino jau beveik visas geles, net kaktusai apgrauzti. nepadeda net ta speciali zolyte, ja tik israuna ir meto ant zemes. kol kas nors kambary yra, tol neina niokoti geliu, zino, kad negalima. kai tik lieka viena, daro ka nori Šypsena

maniškis apverčia vazoną, iškapsto žemes ir žaidžia su lapais Baisu

Maniškis ir ėsti gauna normaliai ir žolytės ęsame jam pasėję,bet ji jo nedomina.Jį domina tik išrausti iš vazonų žemę ir dar pridergti į ten, arba pačią gėlę išversti iš vazono. Kažkas man sakė per gėlių parodą,kad katinai neliečia palergonijų.Pasodinau pavasarį balkone - maniau,kad džiaugsimės gėlytėmis,kaip kokie fricai.Tai kur Tau.Gal kokį mėnesį ir nelietė,o vėliau vis vien išrausė žemę po šaknimis ir prikakojo,nuo ko gėlytės ir pasimiro.

Mano katės ta žolytė visai nesudomino, vistiek gėles apkramto Nekaltas

bandyk vazonus (ne geles) purkshti atbaidanciu purshkalu, arba apdeliot apelsino griezhineliais (bent jau manishkes lekia nuo citrusu kuo toliau).

mano katė irgi doroja gėles, tiksliau skabo lapus ir su jais žaidžia, prie kaktusų bando lįst bet su spygliais nelabai susitvarko Kietas šiaip reikės pabandyt tą purškalą atbaidantį

Aukleti katina reikia. Manishkis mazhas bandydavo lyst prie geliu, bet buvo baramas ir dabar abejingai i jas reaguoja nors geliu namie tikrai daug. Kad nekasinetu zhemiu, galima pridelioti akmenuku - ir atrodo grazhiai, ir katinas neishkas. Ir jeigu katinas kakoja i vazonus, gal jo dezhute neishvalyta? Arba jis prates lauke i zheme tushtintis?

Labai jau katinus priauklėsi Nekaltas Kol kas nors iš namiškių yra šalia jo ir gėlių,tai jis nelenda prie jų,bet yra dar ir nakties metas kada jis yra namų šeimininkas ir tvarkosi kaip jam atrodo geriau ŠypsenaAš tai turiu vieną planą kaip jį atmokyti taip elgtis - sustatysiu visas gėles žemai arba ant žemės,ten kur šuo gali pasiekti katiną ;A.O kai katinas lys prie gėlių,demonstratyviai jį barsiu.O sabakinui to tik ir tereikia (reikia gi prieš šeimininką pasirodyti).