katik papirkau
cia, taip reikia suprast, 525 TDS ? :]
nebrangiai pajemiai uz kiek atidave>?
o 7-a pardavei jau ?
sita irgi paruod uz menesio, nes gedimu kruva islys
o tai kartais ne 124 turejo trevetas? nes man atrodo, kad 7 truliko
nu trevetinas tureja mersa kupa
aj sorry tada labai jie maisos . Trulikas man rodos irgi norejo touringo
siaip kaina sakyciau visai nebloga. mane vis vilioja 525tds 97m. bet kad visi atkalbineja kad ****as o ne variklis tas 525tds, kad ryja mieste jaunatviskai vaziuojant 11 tai su tuo susitaikes esu bet kad ten pastovios bedos tai
2.5tds probleminiai varikliai, jei islys koks galas tai ir prasides…draugelis turejo 325tds tai per 10kkm padare du variklio kapitalinius
omega 95m 2,5TD jokiu bedu per 3 metus. dziaugiuosi ir su nerimu laukiu kol kas islys, jusu komentaru prisiskaites. nu bet kol kas vis neislenda. salta/karsta kuriasi puikiai, salerka is kolonkiu pilu, o daugiau viskas kaip priklauso. eina kaip isbakinta
Kokie metai, tokia ir kaina. Nieko nuostabaus. Dar po 10 metų kainuotų 8’000€, jeigu tokiam stovy Užsūdyk.
o gal po 10 metu bus taip kad 8`000€ bus galima per savaite uzdirbti? euras kaip talonas pasidarys
paimiau uz 5500lt,siaip vaziuoja labai gerai,niekas nekliba ir nebarska,isorej yra keletas smulkiu defektu,ir kaip kazkas minejo minusas metai
draugeliu draugeliai girdejo kad varikliai blogi?zinau kad nieko gero ir siurbliai ir visa kita,uztat as pazystu draugeli kuris 525tds drozia kas diena negailedamas ir nieko.isskyrus vaziuokle daugiau niekas jam nebyra
jobnitas i prieki buvo? snukis platus tada dar nejo,vairas seno modelio…
ne meistrelis esu tai negaliu sakyt ar buvo dauztas ar ne.apacia lyg lygi,tarpai grazus,viskas atsidaro uzsidaro gerai,spalvos irgi lyg niekur nesiskiria
tai nors ir musta, uz tokius pinigus tai visai sakyciau geras variantas
o del variklio, gal pasiseks, gal nepabires