katelnia kaime
tatos darbas ne mano
Vystuplenije taty odobritj!
cia tas pecius kur gamina panevezy?
jio
kiek laiko dega
seimos verslas
aha idomu kiek laiko dega? cia duju generacija?
respects katelnia
nu dega tai fyg znajet kiek dauk malku nedada bo daba siluma dedama tik i grindis 50kv ateity bus 3 radiatoriai bei boileris vandentiekio ner nes kaip pas tikrus meistrus vandens vamzdis eina 20 cm gylyje mes ne kokie varguoliai kad kast giliau vasara prsikasim giliau daba tik seip vamzdis numestas po pamatais giliau seip analogiskas stovi vln 170kvm name (90 statybos) sildoma tik radiatoriais neruosiams karstas vanduo kurenama apyshlapiomis malkomis tai 12 val dega stabiliai pakurinet nereikia
atrodo jei da ir veikia teisingai, tai
nelabai pagaunu to nuorintojo ant boilerio prasmės
boileris dvipusio pajungimo 4 skyles o visos katilines+boilerio auksciausias taskas yra ten kur automatinis nuorintojas del jo reikalingumo pasiklausk krabo
Burtininkas
Darbas grazus, bet ar nereiketu tu karstu variniu vamzdeliu apsiltint kazkaip?
va va apšiltinti ir aš taip sakau, o tai paskui PRIGLAUSTŲ PRIE PAT SIENOS VAMZDŽIŲ apšiltinimas užima dvigubai daugiau laiko negu pačios kotelnios įrengimas…
o kur filtriukai pries siurblius?
kam apsildyt vamzdukus, katilinej irgi kazkiek silta turi but, kiek cia tu nuostoliu del vamzduku…
pas mane katilinej neuzdejus ant vamzdziu izoliacijos temperatura buvo kokie 35 C. Dabar sudejus visa izoliacija, net izoliavus ir alkune i kamina, silumos katilinej ir tai per daug.
Borat, kokia katilines kubatura? Jei 35 gradusai ?