Katastrofa mergina nusikeike…
Kai nueinu kartais i mirka…ir kalbu su visais (aisku ziurint kokiam kanale) nusikeikiu…dazniausiai bahurai sako…argi grazu ir pan…nemanau,kad tai jau taip blogai…(suprasciau jei tie keiksmazodziai butu nerealiai nesvankus ar siaip),taciau as tik pasakau bl…o jie: kaip tu taip gali merginoms negrazu keiktis, keikias tik kaimo bernai ir pan…
Dar butu nieko,taciau pastebejau,kad tas pats vyksta ir bangoje !!! kodel taip yra? O koks jusu poziuris i keiksmazodzius ?
P.S suprantu kas per daug tas nesveika…taciau juk kartais tai nera taip jau blogai ?ar ne?
Cia jua tikrai kad bl tu geriau tikrovej keikis o irc yra irc, ten kas ka nori tas ta sako tik realybeje viskas kitaip vyksta
juk irc nepazysti vienas kito
del zodziu junginiu tai butyna!!!
As kartais susinervinusi ir nusikeikiu, bet tik ne viesoje vietoje,o tarp artimiausiu zmoniu. Nemandagu keiktis viesje vietoje, o Banga as skaitau savotiskai viesa vieta, tad…
Ka reishia bisky nusikeikt? Bendrai paemus keiktis yra nemandagu , bet jei jau ryzhtames tam zhingsniui
tai vietoj bljat sakykim pwz. pramudoxujabletskaja skylėprajobija ar man
Jei vogti, milijona, jei mirti, tai su muzika. Nebukim pilkos peles…
na siaip kai pana nusikekia yra kartais ziauriaina tai skamba ziauriai,bet ziurint kas ir kaip nusikeikia>tai priklauso nuo zmogaus
beje manau kartais tikrai nera cia ko nusileist vaikinams,taip iseina jog vaikinai gali daryt ka nori o merginos nea?
tai kas be ko…vaikinai visada save laiko virsesniais…nors kazin ar tokie yra (nu aisq yra visokiu)
keikites kiek sirdis geidzia leidziu!!!
man tai patinka keiktis, na bet kai mergina nusikeikia tai jau vezi stumia
Nesinervuok - vaikai rizi gims
Jei xxx ne kas antras žodis, jei keikiesi su saiku ir tik todėl, kad tuomet tikrai reikia, tuomet viskas tvarkoj. Tai kaip pipirai sriuboj. Tie, kurie tau nuolatos prikaišioja ar moralizuoja, greičiausiai tik maivosi. Patikėk dėde.
Gal gali paaiškinti kuo skiriasi berniuko ar mergaitės keiksmažodis???
Pavarai…
Bet iš esmės, ko gero, pritariu
.
o man pvz px…ar zmogus keikiasi ar ne…nu aisku kai keikiasi normaliai…o ne ten pvz:
nuejau i shule bl k.u.r.v.a n.a.x.u.i.Pamaciau ja n.a.xu.i nereali velniop, kurmi uzsimaniau ispisti na.x.u.i.Spokso bl zertva akis isvertus, pagalvojau nu n.a.x.u.i…Dar sako man isgrauzk, tai bl as jai i galva, bl ir guli n.a.x.u.i daxuja net atsikelt negali…
cia kaip ir visur yra mergu diskriminacija!!!
jai bernai gali keiktis i valias o jau MERGA NEGALI PASAKYTI NET ‘‘BL’’ tai jau cia tikra nesamone keikis daniele i sveikata ir nekreipk i kitus dfemesio
nu neklausiau patarimo, nes vistiek , kad ir ka sakytumete kartais keiksiuos…tik siaip pritariu tikrai mergos gali keiktis i valias…negalima klasifikuoti zmoniu i grupes…bernai gali, mergos ne…krc…
bl…kodel niekas nerasot…susiparinau…as liudna ir viena man labai nuobodu
Karts nuo karto reikia nusikeikti, tai padeda