Kasos aparatas ---> usb

Kasos aparatas —> usb

Tai var iškilo problema. Reikia jungti kasos aparatą prie kompo… bet jungtis yra Iš rj11 į serial jungtį - labai nepatogu nes laptopuse nėra tokios jungties. Tai vat galvoju ar galimas yra variantas RJ11 → USB.Tam serial kabeliuke ateina 4 laidukai - juodas,raudonas,zalias,geltonas. Tai laukiu patarimų

Tiesiogiai - neveiks. Nusipirk USB COM’a, bus paprasciausias variantas. Kad ir sita:lemona.lt/index.php?page=item&i_id=117951

blemba. bandžiau aš tą usb com’ą sumečiau visus draivus, viskas tvarkingai susimetė, bet pasijungt nepavyko,errorą softas aparato apie portą išmetė. Tai ir ieškau dabar alternatyvių variantų

Na, nebent ieskot kito COM’o. Pasitaiko kartais “bjauriu”, kuriu kai kurie softai nemegsta… Man bent jau sitas (Egeport/1) praktiskai su viskuom veikia:getvita.lt/catalog.php?kelias=9_40_158

usb/com tvarkyklej bufferi sumazink iki 16 simboliu arba isvis isjunk, bet gali buti ir nesuderinamumas, neretai reikia dar ir pakvitavimo signalus tinkamai sukomutuoti.

o ten ne ttl kartais?

factoryswblog.org/wp-content/uploads/2008/copley_rj12_both.jpgva toks kabeliukas

o čia kartais ne euro2000?

Koki errora tas softas meta? Gal koks COM porto numeris netinka ar kiti nustatymai?

webcenter.ru/~prokomp/ExpressCard/COM/ExpressCard%20COM%202 %20%28Medium%29.JPGtoki naudok

nepamenu dabar tiksliai… bet portai atitiko kaip ir

blemba nesuprantu, bandžiau per portų replicatorių ibm’inį pajungt… vistiek nieko. Kokia čia bėda gali su tais portais būt? dabar meta errorą kad unable to open port win error code 5 ar kažkas tokio, kaip supratau šitas eroras reiškia, kad kažkas kitas tą portą naudoja.Nors jo tikrai niekas nenaudoja, net į usb nieks neįkišta. Any ideas?

pasimėgink pradžiai su tokiu Kompiuteris , kuris nuo gimimo turi nuoseklų portą. Jei Kaune - padėčiau. Nuo pat pradžių aiškinti viską, kas čia gali įtakoti būtų labai nuobodu. Arba gali pradėti nuo dviejų Kompiuteris sujungimo per nuoseklius portus …

tai dabar aš kasos aparato tvarkymui naudoju laikinai toshiba laptopą 96 metų Cha cha per jį viskas ore. Tik tiek kad ten apie tokius dalykus kaip ethernet cd ar dvd ar juolab usb tik pasvajot

Pradziai USB>COM keitiliai su Windows standartiskai nedirba ant COM3, reikia rankiniu budu pakeisti i kita adresa. Kazkodel Win rezervuoja com3 tik IRDA funkcijoms ir niekada man nepavyko “open port” ant com3.

bandžiau keist com porto nr… nepadėjo. Žodžiu, neužilgo bandysiu švarų win instalą įmest. Žiūrėsim ar kas pasikeis

švarūs win + ibm dock’as ir no problem Šypsena