Kašio transferai 2
O kas del Stanojevicaus- kaip pasakojau, is krepsininku Kaune kurie pazysta zmones Zalgiryje suzinojau, kad ten kalba jau eina apie bankrota o ne apie toki legionieriu. Tipo jau vidutieniems lietuvaiciams nebegali sumoket, o ir ULEB dar nutare nupjaut savo zadetus pinigus uz dalyvavima Eurolygoje ir nuotaikos ten nekokios. Idomu kada cia bus tas reikalas su savivaldybes posedziu
Siaip tai rimtai…, Zalgiri dabar remia tik entuziastai ir savizudziai, - pelno jokio, o dar visi ir kritikuoja…
LR lengviau, - si komanda turi stipru pagrindini remeja, o ir siaip Vilniuje sukoncentruota didzioji dalis LT verslo ir pramones pinigu Taigi, jeigu staiga Kaune neatsiras kazkoks Mesijas, gali buti, kad Vilnius LT krepsinio sostine isliks ilgam
nezinau ka ir bedaryti, ar del Zalgirio nelaimiu verkti, ar del ULEB nelaimiu dziaugtis…
Neliudek, Nevada, tavo tema ir taip jau No 1 ir pagal zinuciu ir pagal vizitu skaiciu
Kas del ULEB’o tai ten panasu kad arteja ta pati istorija kaip ir FIBA’os Kirchui- turbut skaitet LRyte rodos vakar kad Telefonica pasake kad gavo rodos 4 milj. pelna, o is tiesu patyre milijardus nuostoliu
Nu ka, Songaila 2 taskai ir kruva prazangu Stai tau ir "prisitaikes prie USA kasio
Uzsienieciu limitas ispanijoje gali dar sumazeti
Josip Sesar sg 195 1978 pasiraso su Vroclavo Slask
Real Madrid pasirase su Alex Mumru (201-SF-1979)
Beje, Matiss pamirso pamineti, jog vakar dienos Respublikoje buvo uzsiminta, jog kvietimas i ULEB Eurolyga-2 varzybas buvo siunciamas ir LR
Tiesa, patys klubo atstovai neigia gave, koki nors kvietima…
Beje, tame straipsnyje buvo suskaiciuota, kad Eurolygoje zais 10 saliu cempionai, o Eurolygoje-2 penkiu saliu cempionai.
Taigi, FIBA nelabai kas ir beliko
Man rodos Europoje apie 50 valstybiu. Taigi, dar 35 cempionai
Be to jei ULEB taip gerai sektusi, jie nebutu sumazine savo antros lygos nuo 32 iki 24 komandu
o patiejunas su slovenais pasirase.
Sveiki.Bukit zmones.papasakokit kas vyksta pasaulio krepsinyje.Ziauriai atitrukau nuo jo
Jo, skaiciau, bet svelniai sakant nelabai tikiu
Is kur zinot, kad Patiejunas zais pas slovenus???
P.S o Bagira galejo ir labiau pasistengti…
nu nu nu. Apie mano mergina kalbam, kokie cia dar pasistengti
Matiss raše:
gali nusiraminti, jei Patiejunas isvyksta is LT, reiskiasi Bagira Tave myli ir buvo tau istikima
ir daug
Matiss raše:
beje, kas cia per “internetinis flirtas” ???
Jo Patiejunas pasirase su Geoplin Slovan (Ljubljana). http://si.telebasket.com/ENG/mostranews.asp?id=179933
Tai kas RYTE bus 2as izaidejas