kasce kasce? :D

kasce kasce? :smiley:

cia Yr NXuj Taip Ignoruoju Taip Ignoruoju Taip Ignoruoju Taip

acpejai (flex)

pusk n…

seip grazus visai nx, tai ne pas TOYO su turginiu spoileriu kaip pas uroda Juokiasi Veee BaisusJauciu jau niekaip garziau is sitos masinos nebepadarysi

is vokietijos pas mani o ne turges. o vokietijoj sake is amerikes acirado

ale jie ir baisus Cha cha

megstat juoda sokolada?

vos nenusiveerčiau nuo kėdės žiūrėdamas į foto… =/

Tai tipo jeigu spoileris is vokietijos, tai keicia visa situacija??? Nixuja, atrodo vistiek kaip turginiu tuning. Kvankt?

tai ka man dabar daryt kas jus golfiniai sutraumavo?

Panke tu Juokiasi Tau apie traumas geriau patylet, o jei kalbi apie mano golfa, tai jis yra 100% stock, ir tikrai jau is vokietijos, ir jokio ten “gariunai suoliuks” tuningo nerasi Labas

o mano rida 120000 Liežuvis Be be be Cha cha

Jo turbut diedukas vokietijoj i baznycia vazinejo 1 kart savaitej, o baznycia 1km nuo namu, o spoileri is amerikos atsiunte anukas atvaziaves pavasarot pas seneli vasara Juokiasi o kai pirkai buvo 64t km arba 84t km arba 94t km, spidometras tikrai nesuktas Juokiasi

abejoju ar vokietijoj atsukinejo spidometra. nes ji dar pakeliui “namo” pagavau Cha cha peleks tai jau cia mano darbas

Nea vokietijoj neatsukineja Ne Ir serviso knygu nepadaro nauju Ne Naivus tie pankai Nežinau

a tai ko tada stabdziu diskai kaip nauji, jokiu rudziu (pvz)?

po 100k stabdziu diskai nebebutu kaip nauji Mirkt o vokietyjos masinas turkai pardavienja Mirkt krc prabundam…

vokietojoje toks gaidys kaip tas NX perkamas ne is kokio autohauso, o is turku aiksteliu, o pas juos bene visus atsuktos buna.

120000k, ir diskai nauji? Juokiasi Žliumbia Juokiasi viskas aisku del to suoliuko, nusimanymas bent siek tiek apie masinas = 0 Juokiasi