Kas yra kas?

Kas yra kas?

Apakęs O mama mia Girtas

GirtasGerai

speju poto audistai tokia grazai zolyte isniekino Cha cha

skiriat auto? Nekaltasjauciu kad nelabai Cha cha

Mammma mia Girtas Šypsena

nu kazkaip nesitiki kad taip visiem silkes patinka Cha cha

V8 ir 200TQ?

Blia gerules audules. Tokios tai man patinka Šypsena

nu tu matai kokie visi gudrus Cha chajo…taip ir yra…vistiek pasiimciau pilkaja Cha chatiksliau jau turiu… Šypsena

Pas mane ir tokios spalvos …pilkoji…mmm… Šypsena tik liampu tokiu galiniu reikia…gal kas parduodat?..arba keisciua i standartines su priemoka Šypsena

nupusk pora kartu su laku ir bus Gerai…tiesa tai daryk tik is kart po technikines…kitaip neapsimoka… Cha chaarba uzdengi ta kvadratuka kur stovi lempute ir ji nuputi labai silpnai…zodziu gaunasi,tik reikia daryti Šypsena

gal dar kokia foto imesti…propagandos Cha cha?

Kažkada ('97) bandžiau '91 200TQ - tai baisi prabanga tadu buvo, įspūdžiai buvo prikolni - nevalyt Cha cha Cha cha

volai kokie Apakęs

blia…darytis…po to gali kabinetis…ieskausi po truputi V8 galiniu…sako ikisha ŠypsenaP.S. quattre pas mus vidus identishkas Šypsena tik pas mane ne kozha Šypsena

tai jos tinka…ale kai paprasys uz komplekta apie 300lt nebesidairysi Cha chaVidus identiskas tik vizualiai…yra niuansu Šypsena

hm…kokiu niuansu?, niu gal…pas mane avantas…mmm… Šypsenanu jo…gaunasi apie 300-350lt Šypsenakazin is kur pirkt tu dazu flakoneliu lempom…nusipusciau…pazieciau, kaip atrodo?+kaip pust…2x is kart ar laukt kol nudzius? ir pan…?

paprastas lakas…ten apie 10lt kainuoja jei gerai pamenu…nuvalai viska,nuriebalini ir nuputi viena karta tolygiai…palauki…tada ziurai,jei neuztenka, puti antra karta…aisku metodas geziskas,bet vaizdas atsiperka Šypsena

galvoju…ar nenubeks? Šypsena jei labiau zupusiu?+nusiperki, ten?, kur turgui? Šypsena