kas yra draugystes isipareigojimai?

kas yra draugystes isipareigojimai?

ar galit kas nors pasakyti… kokie yra vadinamieji draugystes isipareigojimai? vaikinas draugaudamas su mergina ka privalo daryti ir ko nedaryti…ir tas pats su mergina… kaip ji privalo elgtis vaikino atzvilgiu… pasisakykit… Nekaltasar meluot leidziama… ar tai nera visko pagrindas… ar normalu kai vaikinas daro nesamones ir laukia kol mergina supras kad jis nenori su ja buti…ar elgetes taip? p.s. vakar issiskyreu… bet bandau suvokti jo logika… Nežinau

bandyk Taip

del ir issiskyrei kad nzn kaip elgtis

sveikas virusoide Labas Cha cha

logikos ieskai? Nekaltas eik geriau geltono sniego paieskok Juokiasi, bus lengviau

La zuikuti Labas meile mano Juokiasi ir atia, einu kases zaist. iki pupa Juokiasi

nieko panasaus nesu girdejes… Pavargęs Drovus

gejus Cha cha

sie zodziai buvo skirti ne tau Liežuvis

netikiu kad visi tokie nesuprantantys klausimo…

niu cia logikos neatrasi… nesistenk

Pats tu gejus Liežuvis gali nesistenkt suerzint Kietas nepawyx Cha cha

siandien labai man sunku skaiyti Nekaltas Pavargęs

kas tau sake…!? Nekaltas

o man sunku suvokti kodel taip nutiko…todel ir klausiu… ka vaikinas privalo daryti… heh…

mes tau į šiuos klausimus tikrai neatsakysim… atsakymą turi rasti pati

cia viskas nuo kiekvieno idividualaus mastymo priklauso. jei jis galvoja, kad gali meluoti tu jam neyrodysi, kad turi but kitaip… Nekaltas uz tai mes ieskom zmogeliuko, kuris viska vertintu panasiai…

Nepasiseke Nežinau

va ir ash taip manau,draugystė lieka draugyste,o jei veliau ta draugystė perauga į kažką rimtesnį,tai tada ir galima kalbėt apie kažkokius įsipareigojimus Mirkt