Kas vercia jumis buti laimingais?

Kas vercia jumis buti laimingais?

Kas vercia jumis buti laimingais? ar is vis yra dar dalyku del kuriu jauciates laimigi? o gal atvirksciai kazkas jus labai nervija ir trumpina gyvenima? ir ar tokis dalykelis "meile" veikia tai?NekaltasNekaltasNekaltasNekaltas

Zhinai,visi esam laimingi kol dar shita zhemele tokius kaip mumis laiko
Laimingas,gyvenimas-grazus,jis grazus kol pasaulis sukasiTūsas,o jis suksis,tol,kol busim laimingi ir turesim del ko gyventMirkt,visiems boona tokiu dienu kai visas sh…s suplaukia i viena dienaIgnoruoju,tada tik norisi visus siusti,kur pats neitum,bet visad ishaushta shviesus ir grazus rytasTūsas,shviesesnis nei vakarykste diena

Tad mylekimeMyliu ir mylekimesMyliuBučkisGėlėCha chaLaimingasFlirtasLabas

Kiek vieną dieną jaučiuosi vis laimingesnis!Laimingas

pinigai ir meile daro zmogu laimingaApkabinimasTaip

turiu 2 metu sunu, tai jis ir daro laimingu.

Pasiekimai, tikslu igyvendinimas, o tie tikslai metams begant tampa vis rimtesni ir neimonomesni, bet vis tik mano pasauli vercia suktis savirealizacijos jausmas. Kitas gyvenimo varikliukas gali buti seima, vaikuciai. Buna dienu lyg tycia, kai ir sniegucio kritimas ant veido padaro zmogu laimingiausiu pasaulyje, buna, kad gatveje nori isbuciuoti visus sutiktus zmones, buna, kartais ir taip, kad isejes is uzdaro socialinio rato, pamatai, kiek daug garziu ir laimingu zmoniu isoreje, nejucia pasirodo sypsena Šypsena

Taigi kai nervina,tai trumpina gyvenimaKanda
Taciau dalykelis"meile"kelia ant sparnu.Taigi mylekite ir busite laimingi!!!TūsasTūsasGirtasTūsas

Na, niekas neverchia… Nuotaika, tox jau dalykas.

Kartais reikia dideliu dalyku,kad pasijustum laimingas,kartais uztenka visisko nieko,nepazystamojo sypsenos ar poros zodziu Cha cha

As laiminga jauciuos salia savo vaikino Taip tik salia jo Liūdnas nemoku dziaugtis viena savo sekmem Ne Tik liudet moku viena Liūdnas Ir bunu labai nelaiminga, kai vos tik uzsidega dziaugsmo liepsnele sirduteje, o vaikinas nesidziaugia manimi, nesidziaugia kartu, tai ir pradedu galvot, kad nieko cia nera ypatinga Ne Nesvarbu, ar man sekasi, ar nesiseka - kam tai rupi?? As net pradejau jaustis neypatingaLiūdnas Patikekit, jausmas tikrai ziauriai skaudus Liūdnas

Svarbiausia moketi paciam padaryti diena turininga. Dar labai diena grazia daro draugyste. ;-]

Laimė… O kas tai yra???

As paprasciausiai bunu laiminga, kai salia manes yra mano mylimas zmogus. Ir siaip kiekviena diena buna kazkuom ypatinga, kas vercia sypsotis, neliudeti ir galvoti, jog kita diena atnes dar geresniu jausmu ir nuotaiku! Šypsena

KIEKVIENA NAUJA DIENAŠypsena

shiandien man troleibuse pamojavo ir nusishypsojo mazas mazas vaikutis, labai pakele nuotaika Šypsena

----------------------cia gi apie bandymus paaiskint laimes supratima kalbaLiežuvis geriausia palaima-kai smegenys jau atsijungineja lovoj pries pat pat miega ,po ziauriai sunkios darbo dienosDrovusMirkt

Atsakysiu i klausimukus is eiles:
siuo metu niekas
buna
irgi buna
kai ir jei paveix, pasakysiuNekaltas

Mirti žadi greitai???

mane laiminga daro daugelis dalyku…Nekaltas draugai,tevai,siaip pazistami ir t.t.netgi suo,kuris miegodamas knarkia,privercia mane nusijuokti ir pasijausti siek tiek laimingesne.vakar ejau namo…kazkaip nebuvo nuotaikos,o gal paprasciausiai nebuvo kam nusishypsot.pribego trys nepazistami vaikinai ir ishmaude sniege Drovus po to draugiskai atsiprase,paprase telefono numerio ir palydejo namo.nzn kodel…tai priverte mane nusijuokti ir pakele nuotaika trim dienom i prieki Šypsena ir aplamai…nereikia liudeti Ne kazkaip pastaruoju metu ismokau buti leiminga,net jei ir labai nesiseka Nekaltas