Kas užbanino sveduke22 šitam klube ir už ką?
sveduke22 aš jau atbaninau, bet norisi žinot ir priežastis šio fakto, juolab pasižiūrėjus į jos profilį, matai, jog tai dalyvė ne su keliom žinutėm…
uz skaiciu
gal kokios Poltavos metines
…spėju,kad be anicos daugiau nėr kam-aktyvistė… P.s.Razrucha-o gal pats…bet pamiršai…
Gi reikėjo paklausti tiktai trijų asmenų, kurie dabar turi teisę baninti šiame klube, ir visa problema išspręsta O gal aš nelabai čia viską suprantu ir baninti gali kas tik nori?
Jei taip, gal mane pamokinsit
…tipo girtam Razruxaj neacidave…Razruxa da budamas girtas uzhbanino…ishsiblajve ir neprisimena…vo
…labaj paprasta…atidaraj nepatikusio asmesn profili… …uzsimoji ir BAM! per monitoriu su kuloku…
Bet efektyviau suveiktu, kai bambteltum su beisbolo lazdele
Ji dirbo svedu zvalgybai
O kas tau dave “virsu” ir leido ja atbanint??? Jeigu uzbaninta vadinasi buvo uz ka. Is tavo puses matau tai, kaip didziule nepagarba savo kolegomis ir vel sureiksminamas tas pats zodis “adminas”… Tipo as dievas o tu juk taip to nenorejai
…nugi sakiau,kad anka su pulemiotu žaidžia…
esi saunuolis ,o elgiesi kaip penis ar tu cia pajuokavai su mumis ?
a vat mano laikais, menu, uz bausme bamindavo
Aš nebaninau . Aš atbaninau
uztat zinojo bamus ir gulagus
Razrucha…dievas …
Taigi jūs čia daugumoj tupėjote ir matėte kas šiandien vyko… Todėl ir klausiu kas ir už ką… Pabūsit liudininkais, tpsknt. Nejau ir čia liudyti bijote visi?
Nėr mačiusių?
Miegojote tuo met kai banijo dalyvę, čroly? O baninti čia gali kas tiktai netingi ar BAISIAI (žiauriai
) nori. Tereik surenkti kodą: #007bond<user_nick>112ban_kebenematery<howlong?>quickly_**niemedlia06969# ir tavo žertvai iškart kapec! O atbaninti dalyvį jau daug sunkiau: tą padaryti gali tik moderatoriai šio klubo arba tėvelis su mama pas sau namuose lovoje…
ir tamista esate mano sergancios vaizduotes vaisius. jusu nera. manes nera. nieko nera
Nixuja, cia Gyntas vykdo priesrinkiminius pazadus