Kas užbanino sveduke22 šitam klube ir už ką?

Kas užbanino sveduke22 šitam klube ir už ką?

sveduke22 aš jau atbaninau, bet norisi žinot ir priežastis šio fakto, juolab pasižiūrėjus į jos profilį, matai, jog tai dalyvė ne su keliom žinutėm…

uz skaiciu Taip

gal kokios Poltavos metines Nekaltas

…spėju,kad be anicos daugiau nėr kam-aktyvistė… GirtasP.s.Razrucha-o gal pats…bet pamiršai… Nežinau

Gi reikėjo paklausti tiktai trijų asmenų, kurie dabar turi teisę baninti šiame klube, ir visa problema išspręsta ŠypsenaO gal aš nelabai čia viską suprantu ir baninti gali kas tik nori? Nekaltas Jei taip, gal mane pamokinsit Drovus

…tipo girtam Razruxaj neacidave…Razruxa da budamas girtas uzhbanino…ishsiblajve ir neprisimena…vo

…labaj paprasta…atidaraj nepatikusio asmesn profili… …uzsimoji ir BAM! per monitoriu su kuloku…

Juokiasi Juokiasi Juokiasi Gerai Bet efektyviau suveiktu, kai bambteltum su beisbolo lazdele Taip

Ji dirbo svedu zvalgybai Liežuvis

O kas tau dave “virsu” ir leido ja atbanint??? Jeigu uzbaninta vadinasi buvo uz ka. Is tavo puses matau tai, kaip didziule nepagarba savo kolegomis ir vel sureiksminamas tas pats zodis “adminas”… Tipo as dievas Blogai o tu juk taip to nenorejai Nežinau

…nugi sakiau,kad anka su pulemiotu žaidžia… Girtas

esi saunuolis ,o elgiesi kaip penis Veeear tu cia pajuokavai su mumis ?

a vat mano laikais, menu, uz bausme bamindavo

Aš nebaninau Ne. Aš atbaninau Taip

uztat zinojo bamus ir gulagus

Razrucha…dievas NekaltasVeee

Taigi jūs čia daugumoj tupėjote ir matėte kas šiandien vyko… Todėl ir klausiu kas ir už ką… Pabūsit liudininkais, tpsknt. Nejau ir čia liudyti bijote visi? Mirkt LiežuvisNėr mačiusių? Apakęs Miegojote tuo met kai banijo dalyvę, čroly? O baninti čia gali kas tiktai netingi ar BAISIAI (žiauriai Mirkt) nori. Tereik surenkti kodą: #007bond<user_nick>112ban_kebenematery<howlong?>quickly_**niemedlia06969# ir tavo žertvai iškart kapec! O atbaninti dalyvį jau daug sunkiau: tą padaryti gali tik moderatoriai šio klubo arba tėvelis su mama pas sau namuose lovoje… Mirkt

ir tamista esate mano sergancios vaizduotes vaisius. jusu nera. manes nera. nieko nera

Nixuja, cia Gyntas vykdo priesrinkiminius pazadus Taip