kas uz kamufliaza?

kas uz kamufliaza?

niu panickos ir wajkinai, kas uz kamufliaza? as tej liabaj liabaj megtsuCha chaApkabinimas

Ne

na tik miske ir dirbti ukio darbus nes taip tai paziurek kaip atrodo panos su uniforma karine jokio grozioFlirtas

ash tai visai nemegstu

Negražu man kaip tai…Nekaltas

ŠypsenaEik dirbti į pasienį, nebenorėsi jo ir matyt, nors meginos gražiai su juo atrodo.Tūsas

Toleruoju viską TaipGeraiBūkim,kaip mums patinka !!!Drovus

as tai labai pries tokius dalykus madoi kaip kamufliazas ar religine atributika.
tie dalykai turi savo reixme, jie kazko simbolika, o kai apsispuogave snargliai nuo galvos iki koju kamuflezia, neturinntys jokio supratimo apie drausme disciplinna ir vyriskuma, arba pacukes prisikabineja kryziu, nemokedamos net zegnotis, man kazkaip kvailai atrodo.

kryzius turi nesiot vienuoles arba praktikuojantys katalikai, o kamufliaza- kariai, arba tam prijauciantys ne vien skudurais

As turiu marskinelius, su jais ziema liabaj gerai Juokiasi Silta, medziagyte super GeraiCha cha

Dzin Cha cha

Nei shilta nei shalta. MAnes nekaso Juokiasi

MANO MANYMU, KARINE UNIFORMA REIKIA UZSITARNAUTI!!!
MAN TIESIOG BLOGA, KAI NERAGAVE KAREIVIO DUONOS ISSIDIRBINEJA IR TAI LAIKO MADA…

man gražuNekaltas ir net labaiNekaltas turiu kelnes, kurias labai mėgstuTaip vasarai galvoju mini sijonuką įsigyti iš smėlinio [žinau, kad jie turi savo spec pavadinimus] Flirtas

nu tai jeigu tau tai patinka tai nesiok sau sveuika ir nekreip demesio i tuos kurie sugeba sugadintti nuoataika
Taip

military style ira zjbs ir nesamone kad sako jog rejke usitarnawt ta uniforma taj visiskas *****…
kamuflezhas roolez… pac nesioju…

As kareivis. man taip reikia rengtis. ir tai grazu. bet kai matau koki dziumbra su kerzais ir kamufliazinem kelnem is kart matosi jog zmogus ne tarnawo. ir nesupranta kam ji skirta ir yra gaidys

As taip pat karys. Ir pritariu del to, beje ir kariams - kamufliazas yra darbine o ne iseigine apranga. Na del to ar jie gaidziai as nezinau Cha cha tiesiog atseit "mada" "stilius" tik zvelgiant kario akimis juokinga visa tai, nes maza kuris pajutes yra ka reiskia is tikro buti kariu, o uniformas ir kitokius pribumbasus isigyti siais laikais lengva. Na bet laisva salis, kiekvieno reikalas Kietas kai uzaugs gal supras Nekaltas

Gerai

as uz kamuflazha, bet tik karishkiam, gaisrininkam, medzhiotojam ir paseniechiam bei zhvejam Šypsena