Kas uz Honda markes automobili
Turejau 2 Civicus ir kitokios nereikia varyklis jega,ir jei noretum ji uzkalti dar reikia smarkiai paprakaituoti,noreciau suzinoti jusu nuomone bangieciai
HONDA
Kai pavazinesiu su Hondike tai butinai pranesiu! . O siaip tai man visai prie sirdies CRX!
Pradedame laukti pirmojo neigiamo posto, tipo “Honda gajdys ir nifiga nivalyt”
vazinejau su: prelude, civic, accord, civic coupe. tackos zjbs. varikliai bbd geri. su crx nevazinejau (pats uz vairo), nes man tai kibiras kazkox. nu nipatinka ir tciek o siaip labiausiai uzknisa, jog hondos dalys nera is pigiuju…domejaus kiek kainoja preliudo priekine fara. 850-1000 lt.
ir ka jus i tai?
Trinti lauk sita tema. Sorry bet tai panasu i mazvaikiu diskusija (beje cia ir duskusijomis nekvepia). Isivaizduokite kas butu jei kiekvienos markes gerbejai sukurtu po nauja tema Cia ne IRC.
P.S. Man tik gaila, kad daugiausia tokiu beviltisku temu sukuria Honda fanai
As visom 5 uzPats turejau-geru daiktu
kokiu metu priliude?
na as kitaip paziuresiu. man dabar 18, savo pajamu kaip ir neturiu, bo mokaus 12oj klasej. nuo 15 metu taupiau litus, kad galeciau nusipirkt masina. nu ir nusipirkau aerodecka accorda, buvau naivus labai ;o) dabar jei pirkciau auto, pirkciau tik VW Golf II, nes kad islaikytum [H], reikia nemazai finansu tureti. na per 5 menesius, kiek as ja turiu, detalems isleidau apie 500 lt. nera daug, bet man tai nemazi pinigai. aisku vairuot honda labai malonu, bet reiketu palaukt biski, kol litu daugiau atsiras, ir tada pirkt [H]