kas tai?

kas tai?

kas cia ? anksciau to nebuvo,atsirado po meginimo instaliuot graju su starforce apsauga…ir daug sistemos crash’u,bet ta apsauga jau pasalinta,o sitas dalykas tebera…

ir dar prie to pacio programos startuot letai pradejo ir device manageryje neberodo nieko…nesuprantu bl

Nenaudok StyleXP ar WindowBlinds ir kompass greiciau dirbs, o del viso pikto dar praskanuk kompa su AdAware

kartais su StyleXP greiciau dirba Šypsena

Kartais buna. Nezinau, kazka tas dalykas daro su RAMu, ka - nezinau. Bet man tik kartais buna, kompas kraunasi kaip pasiutes. Isjungiu ir baigta.

ir vel maco imitacija Velniūkštis

Nu ko jūs prie žmogaus prisikabinot dėl tos mac imitacijos? Negi gaila, kad pas jį windowsai atrodo gražiau, nei įprasta? Bent jau būtumėt parašę sprendimą, o jau po to kabinėjęsi. Deja deja…

googleje sunku suvesti ‘dumprep 0 -k’ ?

tai bl atjunk ir perkrauk cia gi nieko blogo nepadarisi net jie ir visus startupus isdisieblinsi o jie nepades tai boot cd… win xp

crazyzona tai va tas tavo antras variantas ir ivyko ;] bet ne del to Šypsena kompas durniuot pradejo niekas nepadejo… o del to style xp tai man jis kompo nestabdo o padaro biski patogesnius ir grazesnius win bo su jais daug dirbt reikia o ta ju defaultine spalva jau ikirejus yra Šypsena

man atsirado tas dumple… kai buvo pc melinam fone ir daug ten kasko prirasyta… tai as atjungiau ir nieko neatsitiko blogo