Kas tai yra "komplaundas"?
Nustate man toki mob telefono gedima-trukes komplaundas prie CPU.Na,cia tam,kad garantija anuliuoti Bet kad ir kaip ieskojau,tokios savokos aplamai neradau.Kas tai galetu buti?Man tik vienas variantas persasi,kad tai turejo buti “kompaundas”,nes CPU krastai lyg ir aplieti tokiu plastiku. Tai kaip is tikro?
o pasiklausti jų pačių argi negali? turi visas galimybes skųstis, jei telefoną ardant nebuvo nustatinėjamos korpuso atidarinėjimo žymės. Be to, gali prašyti eksperimento - imti keletą to paties modelio naujų telefonų ir atidarius pastebėti, kokia tos dervos prie CPU būklė. pas mane, pavyzdžiui, pasitaiko, kad gamintojas neuždeda plombų
Na as aplamai isitikines,kad gedimas grynai programinio pobudzio,nes telefonas smigineti pradejo ne staiga,o is leto. Na kovosim su jais toliau,gal kas isdegs…
nuneši į kitą taisyklą, jei remontuoja visai kitaip, tarkim, jie jau ras, kad programinis, paprašai akto ir iš anų pareikalauji remonto išlaidų kompensacijos. Šiais laikais tai ypatingai paprasta jau. Vartotojo teisės ginammos
Mobiliajame telefone daznai CPU ir kitos mikroshemos yra klijuotos, t.y uzpiltos kompaundu (juodas, permatomas). Jei aplink mikroshema matosi kompaundo itrukimai, reiskia aparatas buvo numestas ir plokste deformavosi. Kompaundo itrukimai realiai matosi tik Samsunge.
Na jo,ir man sake,kad cia budingiausia Samsungams (maniskis SGH X600). BET-labai abejoju,ar butent del to aparatas pradejo durniuot.O jei ne del to-tai kaip jie man irodys,kad jau perkant telefona, kompaundas nebuvo trukes?Juk galejo ir transportuojant pvz numestas buti,ir pan. Bet cia aisku jau reikes aiskintis su pardaveju,o ne gamintoju…
nebent tau pardavejas parduodamas ish ranku ishmete. O telefonai pardavimui transportuojami putplascio itvaruose, kad nukrite neduztu ir t.t. Abejoju, ar pavyks ka nors irodyti. O smiginejo todel, kad is pradziu itrukimas buvo mazas, kuris laikui begant padidejo. Is pradziu gal tik viena koja blogai kontaktavo, o paskuij jau ir kokia pagrindine syna.
Kad truktu kompaundas, smugis turetu buti pakankamai stiprus, arba stiprus sukimas plokstes. Kai plokste deformuojasi, tada ir tkuksta ta smala, kuria aplieta mikroshema.