Kas svarbiau?

Kas svarbiau?

Situacija:
Jus nusipirkote nauja sijonona (sakykim Šypsena ) ir Jum jis tiesiog siaubingai patinka,o atejus i mokykla ar darba jusu pazhistami pasako,kad jis jum netinka ir kad verchiau jo neneshiotumet. Ar jus ji padedate kuo toliau i spinta ar ir toliau jis jum lieka neshiojamiausias rubas?

Kas jum svarbiau: ar kaip atrodote pashaliniams ar kaip atrodote sau?

Jei tau graziai, tai nereikia kreipti i kitus demesio, hgal kiti tiesiog pavydi, kad graziai atrodai Mirkt

nepirkciau sijono,ir tuo labiau neiciau su juo i shulia…ash ne shkotas…Cha cha

nekreipciau i kitus demesio, svarbiausia, kad man patinka, o jei jeims nepatinka, tegul neziuriCha cha
jei tau patinka, tai ir nesiokTaipTaip

Nepirkau sijono Laimingas
Bet zhiuriu visiem svarbiau pachio nuomone,nei kitu pozhiuris Šypsena jega! Laimingas shaunu,kaip taip zhmones galvoja…

na… visu pirma jei panele nusiperka sijona kuris visiem visiem atrodo siaubingas tai ji visiska beskonybe arba labai savito stiliaus… na o jei as nuspirkciau sijona ir mokykloj ar kur nors man kas nors pasakytu kad jis nelabai grazus tai nusisypsociau ir atsakyciau "tavo nuomones niekas neklause o jei nori ja pareikst tai eik ten kur taves klausys" Flirtas

As ziureciau del saves, px ka ten kiti pasakys, tegul eijna jie shiktCha cha

Man svarbiau, kad rubas patiktu man ir butu patogus. Na, o jei jau kazkam kitam nepatinka, tai jau ne man beda! Cha cha

nzn… gal aš ne tokia poxujistė kaip daugelis… bet man nesinorėtų su tuo sijonų kitą dieną vėl eit mokyklon… Ne nebent jis man pačiai labai patiktų ir šiaip kokia mama padrasintų… Drovus

is principo eiciau…ai beto as jau dalyve!!!nebe nauja dalyve…Cha chaCha chaCha chaFlirtasFlirtasFlirtasLabasLabasLabasDrovusDrovusGirtasGirtasLūposLūposLūposLūposBučkisBučkisBučkisGeraiGerai(
y)GeraiGeraiApakęsApakęsApakęsApakęsApakęs va…issireiskiau…mkan ti patinka…ehm…

Jei man patinka tai ir nesioju

žiūrint kas būtų tie žmonės kurie taip sakytu, jei aplinkiniai ir pažystami - tai dzin…
jei draugai - tai būtų verta pagalvot…

chiuju vaiksiociau nuoga, jei visu nuomoniu klausyciau

swarbu kad tau patinka… shejp man mokykloj kaj kas del plauku tajp bet wajkstau weien ish principo nes jej nusikirpciau parodyciau kox bewalis zmogus esu ir pan… Mirkt Nekaltas

Dzin man, kaip as atrodau pasaliniams Liežuvis svarbiau ar as gerai jauciuosi Laimingas na, nebent tai labai jau trukdytu aplinkiniams…

JuokiasiGeraiJuokiasiGeraiJuokiasiTaipTaipTaipJuokiasi

Man svarbu ir tas,ir tas.Manau kad sijono nepadeciau toliau i spinta,bet reciau nesiociau…Aplinkiniu nuomone man labai svarbi,taciau mano pacios nuomone ne ka maziau.

aš nešiočiau jį iš principo, o tiem kam nepatinka tiesiog pasakyčiau BBD.

Pirmiausia, kad sau patikciau Taip, o po to kitu nuomone…Jei tai pasakytu mylimas zmogus, ieshkociau kompromiso…taciau manau kad tolerantishki zmones tikrai to nesakytu…Juk pagaliau kiekvienas turi sawo skoni ir rengias tai ka sjam grazu ar patinka.