Kas svarbiau draugai ar panele (vaikinas)?

Kas svarbiau draugai ar panele (vaikinas)?

Na manau panos dauguma pasakys, kad zinoma vaikinas, nors kol draugyste (dar nesusituoke) draugai su vaikinu lygus (o kai seima tai manau jau seima turetu buti svarbiau uz draugus, bent mano tokia nuomone), bet va iskilo man toks klasuimas, nes vaikinukas su kuriuo draugaujam jau 2 metai ir 2 menesiai vakar pareiske, kad draugai jam yra svarbiau nei pana Baisus( taip iseina kad as)… Pagal ji draugu nepamainysi, o va pana bet kada Baisus ir panu vis vien daugiau yra nei bernu tai dar padeti labiau palengvina…Kvankt? Zinoma man tai izeidimas ir pazeminimas Nežinau todel naturalu , kad susipykom Veee , bet jei taip ir toliau tai jauciu is vis trapsiu feministine boba Užsispyręs
Ka Jus darytuet tokioj situaqcijoj ?
Kaip elgtis?
Ar visai reikejo ignoruoti ir nekreipti i tai demesio ? Nezinau Ufff
Vis del to norisi myleti ir buti mylimai, kad priimtu tokia kokia esi juk IDEALU NERA Nustebęs

mane toks pareiskimas irgi pazemintu. suprantama, kad tarkim vaikinai ateina ir iseina, o draugai lieka. bet tai neturetu galioti kai santykiai yra rimti.
mano atveju mano draugas yra ir mano geriausias draugas, i kuri kreipsiuos susikloscius bet kokiai gyvenimo situacijai. manau jis jauciasi taip pat.
is principo, antroji puse turi buti daugiau nei meiluzis, juk pirmiausia tai artimas moraliai, psichologiskai zmogus, su kuriuo planuoji praleisti savo gyvenima Liežuvis

jis bent atvirasMirkt tu jam nieko nereiski arba nebereiski

nu tu čia dėjai tai dėjai Apakęs,beveik kaip Diogenas iš statinėsJuokiasi

ir gal kaip zmogus neidomi is viso?Nekaltas

nezinom daugelio detaliu, gal tik ji isivaizdavo, kad jie rimtai draugaujaNekaltas
zinai kaip buna, tamposi i visokius vakareliu mergas “etatines” o jos ir isivaizduoja, jog draugaujaCha cha

vel svaigsti

Tai tada nafik visus tuos metus kiekviena diena vaziuodavo pas mane, kodel sake kad myli (jau galejai sakyti kad susideje gyvenom)… o po to kaip dejo tai dejo kad draugai svarbiau… Panu vis vien daugiau yra nei vaikinu… Pavargęs Nesuprantu o paskuij sako tai jau manes nebemyli as tau nebereikaligas. As jo nesuprantu tai kam tokius santykius palaikyti jei myli tik vienas… Nezinau Ufff

o tau netarodo, kad tu jam paprasciausiai atsibodaiNekaltas?

kazkaip truko nuoseklumo ties viduriu, nelabai supratau kas ten ko nemyli ir kodel Nekaltas

na tokiais pasvaiciojimais yra puiki galimybe po truputi pradeti skyrybu procesa Taip

pozas dažniau reik keistiNekaltas

cia siekso metu, ar pries kiekviena sieksa keisti? Drovus

vava, uztad niekada negalima Vyras visiskai “atsiduoti / atsiskleisti” GirtasCha cha nes tik 2 metai praejo, o anas ja visiskais perkandoNežinau

per kiek klubu tokia pacia tema uzveisei? Nekaltas

as tai toks fruktas, kad pati saves perkast negaliu Nežinau

bandyk su protezais kastiCha cha

nu dar ko, zalosiu save LiežuvisCha cha

labai slidi diskusija,reikia man pastoviai dairytis ar už nugaros man nestovi Gradusas su montiruote Juokiasi