Kas susidurete su Nokia 6150?
Kas susidurete su Nokia 6150? Ar geras sitas telefonas? Uz 230 Lt verta pirkti? Bo su Nokiom niekada nebuvau susidures.
Tas pats kas 61, tik kad snukis kitas ir plius dvidaznis.
Kai uz tokia kaina apie 200 litu,tai neblogas.
Aisku gali gauti jau gerai padeveta,tada gali buti problemu.Pats turiu 6110.Man patinka geriau negu 3310.Funkciju uztenka,pries tai turejau 5110 tai pakeiciau del kalendoriaus su priminimo funkcija.Trukumai nera vibro ir moraliskai pasenes .Bet kazkada buvo krutas telefonas.
Va, nusipirkau ir atrodo visai nieko Siaip, pries tai turejau visokiu Ericssonu, Siemensu ir t.t., bet sitas paliko visai nebloga ispudi. Lyg ir nesigailiu, nusipirkes
Na siaip tai visai neblogas tel., bet jau tikrai senas. Jau savo laikus atgyveno. Jei pirksi tai tik ziurek, kad nebutu skiles korpusas prie antenos tai ju silpnybe ir geriau ziurek su licio akumu SEKMES
+atminties numeriams daugiau - 150 vietoj 50. O pas mane asmeniskai yra vibro, tik kad "made in taiwan", o laiko tai visai gerai.
nesu senamadiskas, pardaviau gal 50telefonu, bet su N6150 jau vaikstau gal kokius 3-4 metus!
Nu va, patenkintas pirkiniu. Pries tai turejau Siemens C35i, tai Nokia 6150 nors ir sena, bet labiau patinka uz nauja Siemensa. Aisq, galetu buti ir mazesne, nors prie mano kompleksijos tai pts tas
Vienas normalesniu ir patikimesniu Nokios modeliu-man atlaike daugiau mei 3 m.Gailejus tik girtas y vonia su rubais nuejes maudytis Tada trumpam dingo rysius
Tai gerai ikales buvai
su n6510 nebuvau susidures, bet kaip ir visos kitos geros noshkes (ne stampovkes) atlaiko tikrai daug isbandymu. Dabar nesenai suzinojau dar viena neitikinima ivyki: vienas draugelio pazystamas dirbantis bites salione vilniuje turi n8310 (kaip ir as ) ir nesenai soko is parasiuto, tai jam issmuko is kisenes ir iskrito is beveik 3 km aukscio ant pievos. Tai paskui ieskojo visa kita diena tam plote mobilkes ir jau nebesitikejo rast, bet kai surado tai reikejo keist tik virseli ir buvo atsikracius ausine, o siaip gedimu daugiau nebuvo
Tai va! Jau zinau kaip krito ant asfalto is trecio auksto ir is labai aukstai ant zoles ir nieko neatsitiko, bet savo noshkei dar nerizikuosiu duoti panasiu isbandymu
O senos nokios tuo labiau turi buti atsparios, taip kad tikrai nesigailek, nebent dizainas…
Su draugu buvome sustoje prie jo masinos pakalbeti,tai jis mobilka 3310 ant stogo savo masinos paliko.Paskui pasakojo kazkas krenta sankrizoje pries masinos kapota.Islipo jo noske guli dalimis.Surinko ir veikia toliau.
nu sake gera nuotrauka
wot ir tas bled kad cia daug geriau uz jusu sukrushtus dejimus …uuuuuuuu
nu ir …