Kas studina LTU?

Kas studina LTU?

Sveiki. Kokiam kurse, specialybej studijuojat , ar labai lauzia destytuvai?

pasakyk, pasakyk proxi,kuris te destytuvas labiausiai lauzia, a ne mano dedis kartais busCha cha

jooo inija parasyk tu jam viska nuo gimimo, kad jau tada zhinojai kad i teise stosiCha cha
O mokytis visur reikia, jei mokaisi del saves…

Mokausi teisej 2. Visi destytojai spaudzia ir tikrai nera siaip sau studijavimas. Kiekvienam seminarui reikia ruostis, o dabar dar iskaitos, tai visai "linxma". Zodziu, tikrai daug vargo, bet kartu ir idomumo Šypsena Reikia pajausti, kad tai skirta tau, nes jeigu ne, tai ilgai prie knygu nepasedesi ir Romenu teises nepaskaitysi…

teisingaiGerai, reikia pajausti, kad tai skirta tau ir rinktis tas studijas,kur tau bus idomuTaiptada ir vargo maziau bus ir nesijausi prievarta besimokantis…

o kur dar mokeis, kad teip viska zhinaiAš nekaltas

niu as irgi LTU studijuoju. 2kurse. mokytis TIKRAI DAUG reikia, bet (pritariu Blanchai), kai pajauti, kad tai skirta tikrai Tau, nebaisu net prie Romenu teises vadovelio per nakti pasedet… sianakt kaip tik sedejau iki 5 ryto, bet iskaitos negavauLiežuvis

na ir as ten mokausŠypsena3kursas,na o mokytis nera labai jau lengva…
P.S.gal kam buvo toks dalykas kaip etniniai konfliktai ir gal esat rase darba?Šypsena

Na leiskit ir man ikist trigrasi mokausi KTU po musu sunkiau spaudzia turbut tik Medicinos specialybes studijuojantiems jei butu antra galimybe daugiau ten nestociau Liežuvis

Edukologijos magistrantūra, 2 kursas (kuris šiek tiek užsitęs…- t.y. akademines) Šypsena

ka ce pezat, mokytis lengva ir nereik lialia… ltu rulz

Na aš čia teisę studijuoju 1 kurse… Kietas Hmmm… Nekaltas Na buvo aisku šioks toks “persilaužymo” periodas po vidurinės, kai atrodė, kad mokytis čia nerealiai sunku, dėstytojai spaudžia, kaip tik gali ir t.t. Baisu bet su laiku pripratau, ir dabar viskas čiki Laimingas Ir nieks čia iš tikrųjų nieko nespaudžia, nevaikšto paskui studentus “su pagaliu” , kaip budavo šulioj, ir neliepia mokytis, jie tiesiog pasako , ko iš tavęs yra reikalaujama, o tai jau yra tavo teisė rinktis, ar vykdyt jų reikalavimus ar grynai savo noru “sušykt” savo ateity… Liežuvis Hmm… Nors, aš neneigiu , kad kiekvienoj aukštojoj yra savų <PEEP> Piktas , kurie aiškiai pasirinko ne tą specialybę… Kanda