Kas skaitė V.Megre knygas apie Anastasiją???

Kas skaitė V.Megre knygas apie Anastasiją???

Tiesa sakant neskaiciau sitos knygos, tiksliau visos ju serijos. Bet negaliu sakyti, kad nezinau apie ka ten. Is mano aplinkos zmoniu ja labai domisi. Tikra tiesa, kad kuriasi klubai ir zmones traukia kurtis i atskiras gyvenvietes. O tai blogai? Šypsena
Ir kuo neitiko tasai ‘fan-klubas’? Jei apsilankytum realiai ir pamatytum tuos zmones, gal apsigalvotum Mirkt

Dalis teisybesTaipNustebęs

Siap vat daugiau info apie pati kluba
http://www.banga.lt/admlt/2content.content_view_club/75944-=(118591364
7

skaičiau kelias knygas. bet tik dėl įdomumo (nors labai įdomu ir nebuvoNekaltas)kažkaip nelabai tikiu tuom…mačiau knygynuose, kad lyg ir 7 dalys jų yra, o perskaičiau gal 2 ar 3Nekaltas

Soryy, nemačiau, kad yra atskira tam tema.
Viskas OK, vaikai, tik Jūs taip nedarykit…
Girtas
Man asmeniškai tai nekkliūna svetainė, nei klubas. Tačiau draugė aklai knygomis seka. Ji pasidarė kažkuo panaši į mano puskę, kai ši tikėjimo žodžiui priklausė: viskas blogai: seksas, pinigai, mašinos, šampūnai. Ir zirzia zirzia: kokia prasmė tuo užsiimti, per Kalėdas aiškina, kad dovanos yra blogai, per gimtadienį - kad ne taip švenčiam, kad tikros laimės nepatiriam, o nuotaika nuo to visai chebrytei genda…
Man tai dzin - tos knygos, aš savo gyvenimą gyvenu. Man OK. Eikit vaikai, ta tema į kitą svetainę bazarint. Būtų gerai uždaryt šitą nesąmonę, nes dvi temos ta pačia tema - daugoka…
Sorry.

Šypsena
Šypsena

Labai Gerai knyga. Tik nereikia taip isijausti i tos knygos mintis, nes taip, tarkim, prisiskaicius R.Bacho “Iliuziju” dar galima ir vandens pavirsium vaiksciot pradeti Cha cha