TMZ
Spalis 13, 2004, 12:00ryte
Kas si vakara eis i "Connect"?
TMZ
Liau liau…as galvoju atsibodo man velvetas…reikia pazet kitu vietu…girdejau siandioen spalio 13 ten bus geras tusas, o studentam tik 5 lt iejimas…gal kas nori su manim varyti? Pries tai dar apsilima koki padarytume, o gal ir ne…apsilima darytume ten
TMZ
867220300 kas susidomejo…parasykit sms bo ilgai nebusiu prie kompo…as is krasnuhos
TMZ
kas neis tai lebai pasigailes…isvaizduoju kiek ten bus mazuciu kabilu…uj…
Siandien kazkur varysiu gert su studentais,bet neatsimenu pavadinimo klubo.
as neisiu, as ryt eisiu i new orleans
o kas ten ryt bus?Kokios kainos?
Bet mes visgi idomus zmones-TOMZYKAS klausia,kas eis i connect,o cia kas antras raso-AS NEISIU,nes…nelogiska
oi nzn kas ten bus tik siaip su drauge turim pakvietimus ir tenai varom pasitusint
_cacao1
admin:
Smalsia rašė:
> blynas rašė:
>
> > Smalsia rašė: as neisiu, as ryt eisiu i new orleans
>
> o kas ten ryt bus?Kokios kainos?
oi nzn kas ten bus tik siaip su drauge turim pakvietimus ir tenai varom pasitusint
varykit varykit - ten labai fainiai
TMZ
admin:
blynas rašė: Bet mes visgi idomus zmones-TOMZYKAS klausia,kas eis i connect,o cia kas antras raso-AS NEISIU,nes…nelogiska
as irgi ta pati galvoju…o likatsi idomu kas kas neis, man idomu kas eis…
admin:
Smalsia rašė:
> blynas rašė:
>
> > Smalsia rašė: as neisiu, as ryt eisiu i new orleans
>
> o kas ten ryt bus?Kokios kainos?
gaukit dar pakvietimu,pasakysiu aciu ir nusisypsosiu
admin:
Tomzykas rašė: Liau liau…as galvoju atsibodo man velvetas…reikia pazet kitu vietu…girdejau siandioen spalio 13 ten bus geras tusas, o studentam tik 5 lt iejimas…gal kas nori su manim varyti? Pries tai dar apsilima koki padarytume, o gal ir ne…apsilima darytume ten
Be to si 4-ieni taves velvete tai nebuvo
admin:
blynas rašė:
> Smalsia rašė:
>
> > blynas rašė:
> >
> > > Smalsia rašė: as neisiu, as ryt eisiu i new orleans
> >
> > o kas ten ryt bus?Kokios kainos?
>
> oi nzn kas ten bus tik siaip su drauge turim pakvietimus ir tenai varom pasitusint
gaukit dar pakvietimu,pasakysiu aciu ir nusisypsosiu
na nzn kaip ten iseis, bet jei gausiu tai pranesiu
TMZ
admin:
blynas rašė:
> Tomzykas rašė: Liau liau…as galvoju atsibodo man velvetas…reikia pazet kitu vietu…girdejau siandioen spalio 13 ten bus geras tusas, o studentam tik 5 lt iejimas…gal kas nori su manim varyti? Pries tai dar apsilima koki padarytume, o gal ir ne…apsilima darytume ten
Be to si 4-ieni taves velvete tai nebuvo
si gal ir nebuvo…bet buvau vakar…
lykas
blynas, nuvaryk i Cili, pragerk/pravalgyk uz 80lt ir gausi 4 pakvietimus i New Orleans
Reiks per velnio meeta visus pakvietimus sau pasisavint…nu zinai…kaip renginio organizatoriui,kompensacija bus