Kas puoshia jusu kambario sienas ?

Gėlė Kas puoshia jusu kambario sienas ? Gėlė

Galbut jusu kambary puoshia piesiniai…o gal megstamu atlikeju plakatai ? ghmmm o gal paveikslai ? Šypsena mano kambary puoshia diplomai ir fotkes su draugaijs tay va…na o jusu ? Liežuvis

plakatai Nekaltas

plakatai,nuotraukos,piesinukai,diskai,visokie ant viniu pakabinti dalykeliai,lipdukai,kamstine lenta… Šypsena

niekas

taip… tėvo paveikslai ir mano pieštas piešinys per visą sieną vieną…taip dar kabo keli man brangūs atsiminimą keliantys (deja ne visi) dalykai Cha chap.s. berods tokia tema jau yra buvus…visai neseniai Nekaltas

tokiu temu jau buvo,bet jei ka tai pora gelychiu pavasarishku dabar uzhsilipdzhiau Laimingas= Žvaigždė=

niekas Nekaltas

tapetai ;D

tapetai Cha cha

nuotraukos,iskarpos, ir pan… Geriau paklausk kas slepiasi po lovom ir stalciuose… Pavargęs Juokiasi

jo… mano sienas taip pat tapetai puosia Cha cha Cha cha Cha cha Cha cha na siaip dar keli balionai kabo, paveiksliukas, mamos ir tevo fotkyte! Šypsena

paweikslai, fotoz

neikas…tapetaj…

nuotrauka, kalendorius…

Melynos zwaigzhdutes Žvaigždė

diplomai, portretas ir laikrodis Laimingas

mano piesiniai, mano nuotraukos, dedes paveikslai Šypsena

plakataj ir tox dydele foto Šypsena

Plakatu nera nei vieno. Vienos sienos dali puosia nuotraukos, atvirukai is lankytu vietu, visokie pazymejimai, vizitines reikalingu zmoniu ir dar visokie tekstai idomus Šypsena VAt.