Kas poshe gatves?
kodel nr nesimato ?
zaika> uztepiau taip graziau
mane kadis nufotkino, bet atėjo laiškas, kad kitą savaitę ateičiau kaip liudininkas, dar mašinos V/N nurodyti nesupratau kame replės…
israsys bauda ir tiek
liudininkas
Ateisi ir aishkinsities kas tikrai vairavo, pas man an foto visishkai nesimate, galejau kad ir ant dieduko kabint
rimtai sakau, pabraukta “liudininkas” kabuki, tai, kad ir buvo panašiai… aš pirma juosta važiavau, motera su guoliu antra, kai susilyginom - švyst tik blicas
o kas ką lenkė, nesakysiu
tai nuo kiek sauna tas radaras? kiek girdejau nuo +24 pradeda saudyt
Man tai patinka užmiesty, važiuoja pvz kolona 120-130km/h, pamato ženklą radaras, pist visi per stabdžius ant 90-95 pravažiuoja, ir vėl 120-130.
panashiai, karoč, kad atemus paklaida butu 20+
Uuu… tada gerai. Nes aš jau išsigandau kad ir pati galiu gauti tokį. Nes po vilnių važinėjant retas važiuoja pagal kelio ženklus. Jei ženklas 70, tai 85/90 visi lekia.
Natalij
Natalija>tam ir pastate tuos zenklus kad visi numestu greiti,nes jei ne zenklai kiti ir pralektu nestabde
jokio skirtumo,kai nueisi ar kaip liudininkas ar kaip ne ,jei pats pasiimsi bauda israsys paciam,jei ne turesi nurodyt,kas vairavo. Kai man atejo toks laiskas,ejau kaip liudinkas,paliudijau,kad pats vairavau Cia dar fotke visai normali,man kai parode,tai nei masinos matosi,nei kas uz vairo,tik numeris sakykim pusetinai iziurimas
tai nieko gero, jau džiaugiausi, kad baudos nereikės mokėt… nes prieš pusę metų tas įvykis buvo
Praeita savaite issikviete mane, po 4 menesiu nuo nufotkinimo marijėmpolė - kaunas. 38kmh - 400 pinigu…