Kas piesia graffiti? Kiek metu jau paisot? O jei dar ne tai ka manot apie graffiti?
Kiek metu jau paisot? O jei dar ne tai ka manot apie GRAFFTITI?
Kol kas tik sasiuviniuose piesineju… ant sienu teko kazkada, bet ten visai jox graffiti nesigavo…
gyveni zmogau ir mokaisi
zn kas tie dar grafiti meijkeriaij xz [; jej maldec taij liux ~[; o shiiajp taij lewybe yr ~[; kadangi ash ish kns tikro real grafo nepametysi nes wisi su mashininiaijs waro ple o grafoo dazoo negali nusipirkti ~[; jmj o shiiajp grazoos grafaij taij miesto paziba
man graffiti ziauriai patinka,labai labai grazu,pati nemoku piest,bet klasiokai piesia,graziai.
As tai paisau taip pat sasiuvinuose…Vienas darbas yra ant sieno prie garazu…
as nepiesiu bet ziaurei noreciau butu jega
nelabai man patinka visi tie makeriai
piest nepiesiu…ne kokia is manes pieseja o siaip tai labai patinka graffiti
P
Pati nepiesiu taciau labai grazu paziuret kai buna ant sienu graziai nupiesta
pati nepieshiu, bet jej kas graziai moka nupieshti, taj labaj grazu paizuret
pieshiu ‘graffiti’… bet dar neesu graffiti maker’iz geras dalykas graffiti! pieshiu nuo 12
iki dabar…
Graffiti
Grazu
O man nesigauna
neisivaizduoju gyvenimo be graffiti, gyvenimas tada butu ir niurus ant sienu piest nebandziau a vat jau ispaisiau 2 po 96 lapus sasiuvinius
ant lapo daug lengviau negu ant sienos
Graffity man ziauriai patinka, pati kazkada bandziau piest
Tai zinoma kad ant lapu daug geriau gaunasi.
O Mindze, ka paziurejau tavo fotki nuo pat pradziu tai pastebejau kad patobulejai, tad ir tie kurie piest nemoka manau gali prasipiesti, nors zinoma jei neturi writerio gysleles tai nieko ir nebus…
kartais pakeverzoju sasiuvinyje ir del to labai pyksta mokytojosbet siaip,tai kokia cia is manes pieseja…
gaila bet grafiti nemoku paisyti .bet labai noreciau ismokti
.
seip grafiti man asmeniskai zjbs.jau kas moka paiselioti grafiti papaisinekite daugiau ant sienu ir kaune .labai prasau
graffiti grazu