kas per virusas plinta per skypa??

kas per virusas plinta per skypa??

Guest Idėja

TaipGerai

100 proc. sutinku…
ir nesuprantu tėvų, kurie savo vaikučiams leidžia su kompu elgtis kaip nori, nėra jokių admin accountų, instaliuojasi visokį shoodą…čia gal būt dėl to, kaip ja2ble sakė - kompą prižiūri koks kreivarankis, kur viskas palikta likimo valiai, ir apart kasperskio daugiau jokių saugumo priemonių… Aš pvz nors apie savo supratimą kompuose esu neblogos nuomonės, bet, kur eina kalba apie rimtus dalykus, kaip pvz OS diegimas, tai palieku kvalifikuotam specui, pats nekišu nagų ir savamoksliams neleidžiu… O mano atžala, kai paprašo ką nors instaliuot tai praeina iš pradžių pro mano kontrolę.
Nors - užvakar praleido per Skype kažkokį šlamštąDrovus, tai dabar ant desktopo vienam kampe kažkoks šešėlis atsirado (T formos, tik be dešinio viršutinio brūkšnelioKvankt?) , persijungiu ant admin - desktopas švarus…praskanuoju su avira free - neranda nieko, vėl pesjungiu user account - tas pats krengelis kabo…
Kažkas čia kalbėjo apie kažkokį gruzinišką metodą, tai gal tas variantas???:
"
I removed this virus with trial edition “Trojan Remover” from http://www.simplysup.com/tremover/download.html (search in google). All you have to do:

1. Download and install "Trojan remover",
  2. restart your system in Safe mode (on Windows startup press F8) and log in to your user account(not Administrator),
  3. Run "Trojan remover", click Scan and all Ok`s
  4. Once finished, restart in normal mode and enjoy smile.png
  5. (Recommended) Uninstall Trojan Remover, unless you want to buy smile.png "

Yra merginu klase - “ka kisi, ta ima” Cha cha