Kas per sproginejimo garsas "krabe"?arba-"kokios temos virsta "išvietėm" ...

Kas per sproginejimo garsas “krabe”?arba-"kokios temos virsta “išvietėm” …Šypsena

Sveiki,sutvarkiau,perrinkau motoriuka 2.3. Bet liko problema,uzkelus apsukas virs 2000rpm ipurskimo krabe,kazkokie kaip pavieniai “sprogimai” ivykstaPavargęs atjungus nuo jo daviklio “fiske” tie “sprogimai” dingsta. Kame cia saknys pakastos?

O pas mane dingo 5’tas 6’tas ir 7’tas bėgiaiNustebęs…gal patarsit kur gauti solenoidą???Nekaltas

saunuolis kad palaikai savo marke Gerai

kaimynas sake turi 6 tam ir 7tam, gal tiks ir 5tam tas pats, nes pas ji greiciu deze nuo 6tos bet sutrumpinti begiai ir cipuota viskas

AbejojuNekaltas …pas mane vienas solenoidas aukštinančiai pavarai Mirkt…o bėgių faktiškai gaunasi 8.

o man sriuba neskani gavos - gal prieskonių parekomenduosit?..
Nekaltas

pora Alus ir 100g jim beam. jei megsti astriau, tuomet 300g jim beam.
geras skonis garantuotas!!! Gerai
Cha cha

taip ir pradėjau skanint - veikia TaipGerai
Girtas

Šiaip tai aš apie 8’nis bėgius…visai rimtai Mirkt

Man ar Iveco

Cha cha…corvette Mirkt

tai kišk dėžę su puselėm nuo Man`o ir turėsi daiktą,kokia šešiolika pavarųApkabinimasCha cha

Bijau kad nepaveš…Pavargęs

PavešTaip,bet…du trečdalius arklių dėžė pasiimsKietas

Prikakojot man i tema Piktas Cha cha Juokiasi

palyginus dar kukliaiCha cha

Girdejau cia pakakoti galimaPavargęs

ju welkomCha cha

na siauliuse chebra sake dirba ant solenoidu, visokius nulauzhystas jungtis ir kita biesa prikelt sugeba, tai jei cia tame beda butu tai gal apdarytu, taciau i pati vidu lyg ir nelenda kol kas ;( turejau kaifa cia nupirkt cr-v visai nepigu, o kai pagalovji apie corvete tj … Liūdnas