Kas per nesamone?
Ir vel kazkas su SRO pasidare, pazaidus 10min.ismeta tokia lentele, kaip issprest sia beda?
tai gal netas trukineja pas tave
SRO, ir nebandant, o paleidus ir pazaidus.
abu vinu metu rasem
Driverius reikia atsinaujint.
Tai kad naujesniu nera…
neįsivaizuoju ką padaryt galima. vienam iš guildo tik windozės permetimas padėjo
Čia dėl kasperskio. Pakeisk AV arba išjunk ir viskas susitvarkys
Pas man ne kasperskis o NOD32 nu na blia nebegaliu, tai servai uzkrauti, tai daba kompas garuoja, ir neina pazaist SRO
tai cia tas erorras velniai zino del ko… visokiu variantu yra tik pas visus skirtingi pamenu man anxciau buvo db jau kokius 4 men nemaciau ir kad niekas neasikeite nei draiveriai nei AV nei windowsai… tada tai ten man regis geimo kazkokios duobes buvo… ziauriausia budavo donwh mieste pamenu budavo ten pora vietu kur stoveti nereiketu nes errorus meta ir visiem… kartais jei stovi toleliau matai kaip viens po kito zmones atsilogineja… ir tuscias plotas lieka
nu bet cia seniau budavo db jau lyg ir susitvarke… bet kode pvz pas tave meta tai negaliu pasakyti… yra variantu kad kitos programos gali trukdyti tipo jei donwlowdini kanors… na visiem skirtingai
Nieko nedowloadinu, isjungiu utorenta kai zaidziu, blem, draiverius permeciau visus, ka daryt
tikekis kad nebebus daugiau gal ir nebebus
o kiek kartu buvo?
Hmm įdomiai tada…nes draugui pirma buvo šitaip ir neaišku dėl ko, po kažkiek laiko aš padariau format C: ir žiuriu, kad ir man ta patį meta, tai tereikėjo kasperskį išmest ir viskas susitvarkė. Čia gal irgi dėl kažko pan. tada pjaunasi…
Jau du kartus buvo ismete, ir labiausia skaudu kad jungiesi pusvalandi i serva, o po to ismeta sita nesamone