Kas per daiktas Caliber?

Kas per daiktas Caliber?

Nu blemba, situacija net paciam juokas ima… Nusipirkau elipses Caliber CSD-9 vadinasi. Supakuotos, viska ten… Tipo, caliber.nl uzrasytas adresas… Pradejau ieskot internete kas per daiktas…NU NERA TOKIU!!! Tai nors pas kitaicus kokius butu rade, kaip tipo Panasoanix ar dar kokia paddelka…nu bet VISAI NIEKO!! Tai is kur jos tokios atsirado?!!

nu va atradai problema, jei gerai groja tai viskas ciki, bet kazkaip abejoju Nekaltas bus jum fuflo pirkt. Jei nera parasyta kur pagaminta tai tikekis blogiausio Mirkt

Cia gal Olandiskas TAUPA variantas? VV

Gerai

Nu pliaa… Šypsena

Na siap man kuo puikiausiai atidaro ta puslapi. Ir siap Caliber yra pakankamai normali (nors daro nebrangiai) firma gaminanti subus, kolonkes, stiprus, laidus ir t.t. mes sumontavom caliber suba i masiniuka viena tai uz tuos 350 lt tikrai atgroja… kaip naujas daigtas su deze (backa ten buvo) tai norma Šypsena

joa , viena drauge turi tai tikrai nespietnai kalbasina Cha cha Cha cha Cha cha Cha cha

Nu del caliber kokybes tai as nesigincyju, bet esme ta, kad butent tokio tipo kaip rasiau CSD-9 nera nei gamintojo puslapyje nei kur nors kitur… Šypsena

nu jo, tikrai turetu gerai kalbasint ypac elipses su 70 Hz apatine riba!! Juokiasi Juokiasi Juokiasipas mane pionieriaus jau 4metus stovi, vat tos tai kalbasina su savo 30Hz Cha cha Ignoruoju ir vat jos savo 200lt atgroja man ir subo nereik Taip

tau gal nereik… bet suba neatstos jokios elipses… beto galiu lazintis kad neesi nei karto klausesis muziko automobilyje kuriam tikraigerai skamba … Šypsena

nu… tarkim as muzika labiau namie megstu klausyt o auto reiklus labai nesu, bet kad fuflo po 10 lt stovetu ir netoleruoju. Neo siaip dabar tik galas groja, tai reiks su priekiu ka nors kadanors paburt. Taip

taip ir sudegina elipses tokie kuriems “subo nereikia”. o apie caliber nieko negirdejeu. elipses isvis yra *****, nesvarbu jos pioneer ar boschman ar alpine, vis tiek jos niekada negros GERAI.