kas papildys zalgiri?

kas papildys zalgiri?

Zdarow visiems. Is karto atsiprausau kad kuriu nuvalkiota tema bet buvau atjungtas nuo neto ir tik dabar prisedau prie kompo. Man daros visai neaisku kas nys tie zalgirio aukstaugiai legionieriai. Daineko i unixa, wojcikas i unicaja alexanderis i snaidero. Apsvieskit mane. aciu

jei kroatas tai bus Radja as jum sakau!Šypsena

Kazin realu kad i zalgiri sugristu woodberis jis labai praverstu a?

man atrofo galimiausi variantai fetisv prkacin ir morgunov. Bijau kad nenupirktu kokio dakbajobo nigerio tada geriau jau koi silinski ar jankuna. Jeigu tas zalgirio legionierius nus pf kas ji keis ?

As nesuprantu ko nieks nebando songailos prikabint.Taigi NBA jo laukia prazkeviciaus likimas

alio, atsibuskit zmones, pasiskaitykit… Songaila su CSKA 3 metu kontrakta pasirase 2,1 limono $. Einikis, Stombergas, Timinskas zais zalgiryje…
P.S. Ne manau, kad nezinodamas klausi Cha cha

Nu del songailos tai as rimtai shoke.Negaliu atsigaut.del viso to kaltas mano laikinas atsiribojimas nuo masiniu informavimo priemoniu.Apie zalgirio visus pirkinius zinau, bet del songailos tai Apakęs

Kaip raso lzinios zalgiryje liko tik viena laisva vieta vidurio puolejui. tai reiskia kad i pagrindine sudeti ims klimaviciu galima sakyti kad zalgirio startiniam penketui visai nebus lygevercio pakeitimo

Jo, ant suoliuko, Klimaviciu sunku butu kuo pakeisti Nustebęs Einikis los krastu

jei i prieki mestelejus Puki + koki Juoda zveri su 215 ugiu ir zverisku suoliu tai oi mocnai gaunas tik ar Pukis spes lakstyt kaip krastas bet manau spes jau tikrai sunkus, labai sunkus krastas bus suolio nedaug bet jiegos kaip pas tikra zemaiti…Lengva krasta dadejus Stomba nu ragas ispudis visai geras bet kas juos lygiaverciai pakeis…Masiulis tikrai gerai nepavarys reikia daugiau agresyvumo bet treniruotes su Pukiu tikrai pades bo tas ziauriai patyres…kad ir kiek begertu o kase lost tikrai moka nieks is jo to neatims…Pukio klimavicius nepakeis tai jau tikrai…neaisku kas per zveris Burneika…isvis ar jis bus Zalgirij…su galine linija lyg irgi tas pat galingas startinis 5 su Timka ir Cota…galimi ir keitimai manau Salenga ir ginevicius su gustu gales keist…kaip matau arba galingas letas 5 arba netoks galingas bet greitas kaip turi but 5 tikrai gales kaitaliot zaidimo stilius…

ar kas nors gali man pasakyt kur zaidzia D.Radja???

aciu

Jau pradejo uzkinst kiek galima durniu voliot. Girdejot kur nors gal rase kur kada zalgiris zada pranest kas tas legionierius ? Turbut prkacinas arba kovacicius ?

Gurovicius neina i Skiper, taigi, Kovaceviciu manau galima pamirsti.
Beje, siandien per zinias pramese, kad zalgiris dar pats nezino ar tai bus centras. Kai prasides treniruotes ir Brazys pamatys ko truksta komandai tada ir nuspres kas bus perkamas- centras, krastas ar atakuojantis.

kur los D.Radja nezinia Šypsena
Prasom Šypsena

pasak VE…
Svarstoma galimybė ateinančio sezono metu į “Žalgirio” komandą pakviesti dar kelis krepšininkus. Susitarimo atveju, jie prisijungsią prie Klaipėdoje sportuojančių kolegų.
http://www.vakaru-ekspresas.lt/ve/ve.php?id=1030464130
atkripkite demesi i Brazio sukuosenaCha cha

Zalgiris issidalino numerius. Klimavicius ir Silinskis gavo, Brazys ir Pavlinavicius - ne, liko 2 laisvos vietos.

Radja zaide Cibonoje bet buvo atleistas komandai nepapuolus i EL Top16

MAn kyla klausimas jeigu zalgiryje liko dvi laisvos vietos kaip geriau jas paskirstyti. Ar zalgiriui labiau reikia centro ir krasto ar krasto ir gynejo ar gynejo ir centro. Geriausioas variantas jeigu butu bvisi trys pvz. prkacinas kovacicius ir woodberis bet cia tik fantazija. aciu…

Lietuvos krepšinio lygos (LKL) vicečempionai Kauno "Žalgirio" krepšininkai praėjusį sekmadienį atvyko į Klaipėdą. Melnragės viešbutyje "Morena" apsistoję naujajam sezonui besiruošiantys žaidėjai treniruočių stovykloje lies prakaitą iki rugsėjo 5 dienos.
Į kasmet pajūryje rengiamą stovyklą šiemet dvylika "Žalgirio" krepšininkų atvyko vėliau nei paprastai, tačiau komanda spėsianti pasiruošti naujajam sezonui, kuris prasidės jau rugsėjo 6 dieną, kai žalgiriečiai Kauno sporto halėje žais su Latvijos vicečempione Rygos "Skonto" ekipa.
Artėjančioms varžyboms Kauno ekipa pradėjo ruoštis vėliau dėl per ilgai užsitėsusių derybų su naujais žaidėjais ir Kauno savivaldybe. Pasirašiusi sutartį Savivaldybė įgyja 35 proc. "Žalgirio" akcijų, už tai įsipareigodama skirti komandai 3 mln. litų paramą.
Svarstoma galimybė ateinančio sezono metu į "Žalgirio" komandą pakviesti dar kelis krepšininkus. Susitarimo atveju, jie prisijungsią prie Klaipėdoje sportuojančių kolegų.
Varginantis ekipos treniruočių maratonas, prasidėjęs pirmadienį, anot komandos vyriausiojo trenerio Algirdas Brazys būsiąs padalintas į tris ciklus, kai krepšinį keis fizinio pasirengimo treniruotės.
Šiuo metu jau žinomas Kauno ekipos treniruočių ir varžybų tvarkaraštis rugsėjo mėnesį. Žaidėjų jau laukia du svarbūs tarptautiniai turnyrai. Rugsėjo 9 dieną kauniečiai išvyks į Vokietiją, kur rugtyniaus su Rusijos ir Vokietijos komandomis. Vėliau LKL vicečempionai dalyvaus tarptautiniame trunyre Paryžiaus priemiestyje Alfertvilyje. Čia "Žalgiris" žais su Rusijos, Belgijos bei Prancūzijos klubais.
Rugsėjo 24 dieną Lietuvos krepšininkai išvyks į Po-Ortezo miestą, kur su vietos ekipomis rungtyniaus jų sezono atidarymo varžybose. Mėnesio pabaigoje kauniečiai tris dienas stovyklaus Berlyne, kur bus sužaistos dvejos draugiškos rungtynės su Vokietijos čempione vietos ALBA ekipa.

kaip raso vakaru ekspresas dar keli krepsininkai turetu prisijungti prie zalgirio klaipedoje tai po rugsjejo penktos veliausiai zinosim zalgirio legionierius …

tai,kd zaide ir atleido tai zinau.man idomu ka jis dabar galvojaAš nekaltas pvz as,tai galvoju jog Zalgiriaus startinis Radja,Einikis,Stombergas,Timinskas[Salenga],Cota graziai atrodytuApakęsCha chaCha chaCha cha

Abejoju ar jiem pavyks nusipirkti Radja.Ir tu skliaustuose paminejai Salenga irgi abejoju ar jam pavyks nukonkuruot M.Timinska.