Kas pagaidino pankus?
dariau eksperimenta siandien - klausiau punk’o. na jabitute senu laiku ramones, pistolsus, mudhoney dar gali skirti, na bet jaunesnius simple plan, yellowcard, dead kennedys t.t. - nikuja. tas pats laibas kastruotas balselis ir tie patys akordai. what a fakas?
Tu gal pablūdai? Nuo kada Dead Kennedys prie pacukų priskiriami?
vo, cia tai tiesa pasakyta.
simple plan tai gal is vis net nereiktu lyginti.
pacukai ne pacukai koks skirtumas. va blink 182 klausau. bet kad as _juos_ klausau - suprantu tik del to, kad zinau. tas pats bb kitoj rankoj. duok 2 grupes ir kuj pasakysi kur kuri. seniokus pankus buvo galima atskirt. ech, punks dead. kastratai beliko.
Tai Dead Kennedys ir yra senieji pankai. O kad Blink 182 pankais laikai tai čia jau tavo problemos…
ramones visai zjb grupe buvo siap…beej sex pistols pamirsai prie sudeliu prirasyt
blinkai ne punk…
o kas? ok, paklausiu kitaip, nes matau neisikertat i klausima is esmes - kas pagaidino blink’us?
joa… kaip dabar pamenu budavo tokios grupes kaip apatija, prosta marija, timuras ir jo burys o kas dabar?? palaida bala
muzhikas, neklausyk komercinio punko ir nesigaidink.
nuo kada yellowcard priskirti prie panku, ju (bent jau man taip atrodo) muzika paprastas poprockas ne daugiau
Niekas. Gaidžiu gimęs, ereliu nebūsi.
Jei tau blinkai punk, tai ką aš žinau. Tai va, gal pavardink tokių normal naujesnių punk grupių, tada ir galėsim padiskutuot, kas tau ten ką pagaidino… Nes man pačiai tas old schoolas tikrai ne prie širdies…
blink 182-pankai nu jo…
mano manymu, dabar ne tik punkas bet ir visi stiliai ejna siknon, nes kiekvienas kvailelis sumasto, kad jam nepakanka klausytis kazko ypatingo, kazko legendinio, o reikia paciam su savo “chebra” parodyt sugebejimus (t.y. kuryba, kuri tokia artima kiekvienai kitai “aceit gerai” grupei)… vienodi akordai patinka daugumai… del to ir visos vienodos grupes ispopuliareja. o kas neispopuliareja, tas ir skiriasi. tas nera
pz…Blink 182 ,Sum 41 it kitas ***** isgaidino tikrus pankus iki komercinio lygio…klaida pasaulyje tokios grupes.Faktas. ir is kur atsirandu tokiu geniju , priskirianciu blink182 prie punku…?
nnz (kas pagaidinio)