Kas padaro Jus laimingais?

Kas padaro Jus laimingais?

o as toks zmogus, kuri laimingu gali padaryti bet kas…daug kas…as laiminga del visko-del to, kad man gatveje sypsosi zmones, del to, kad siandien silta/salta lauke, kad dangus toks giedras/apsiniaukes, kad galiu pabuti viena/kad turiu mylima zmogu, laiminga, nes tuoj plauksiu i Lietuva, laiminga, nes siandien desiuos lagaminus pvz, dziaugiuos, nes gaminsiu skania vakariene ir t.t ir t.t…As tiesiog laimingas zmogus!Šypsena Paprastume visa esme…tik ne visi tai suprantame…Aisku, mane be galo laiminga daro draugai ir tai, kad as kazkam reikalingaMirkt

Man gerai kai esu vienasNekaltasNekaltas

mane laimingu padaro ivykdytas gamybos planas 110 procentų

Kai mane padaro! Cha cha

mane katik padare laiminga tel. skabutis, o iki pilnos laimos dar truksta puodelio kavos…Cha cha

Mintis, kad manes laukia grazi ateitisMirkt

mane laimingu padarytu tik as pats ir gal dar kas nors Šypsena
o kadangi as isejau, tai laikinai nelamingas Taip

Moteris sypsena ir prisilietimas. Jos mylincios akysTūsas

pats save padarau laimingu

pinigai pinigai pinigai kai ju nera buna blogai =-P

Ash laimyngas bunu tada, kai niekas nepisa proto…

daug kas gali padaryt mane laimingu.

Tinkama MoterisFlirtas

laimes jausmas man…

tai siltas apkabinimas, mylimas zmogus salia…ir miegas ant jo krutines…

gal banaliai skamba…bet tebunie taip…

Ne viskas kas paprasta banalu, ne viskas kas paprasta lengvai pasiekiamaNekaltas

mane laimyngu daro ta mintis,akd siandien ne viskas dar taip blogaiŠypsena rytoi bus blogiauJuokiasi

Kai kaimyno namas dega! Šypsena o nejuokaujant, saugumo jausmas, demesys, pokalbiai su draugais. Jura. Buciniai. Darbo rezultatai! Ir t.t.

daug kas padaro, bet tai tik kai kuriam laikui. kad buciau laiminga man reikia abipuses meiles.Šypsena

MoterisAlus$