Kas nors bandet su vairu?

Kas nors bandet su vairu?

Atrodo graziai Tūsas

koks zaidimas?

Sega Rally?

sega rally naujausias, valdymas jo tragiskas Cha cha

Cia sega rally revo. Kolkas tera tik demo (dvi versijos - su viena trasa ir masina viena, bei kita versija dviem trasom ir dviem masinom). Siaip cia bus arkada kaip jau numanote ir pavadinimo, bet visai originalu tau, kad vazinejant ratais trasose, nuotraukoje matomos vezes tai nepapuosimai, o istikro paliekami ratu isarimai. Šypsena Ypac tai pasireiskia slapioje (kur yra vandens) dirvoje Cha cha o dar smagiau piesti zaidime jau beveik TIKRAS saulutes. Cha cha Su grioviais ir su koslynemis. Labai fainai issipurvina masina. Va sitas zaidimas tai tikrai DIRTe vyksta. Cha chaDaugiau screenu cia:gamespot.com/pc/driving/segarallyrevo/images.html?om_act=co nvert&om_clk=gsimage&tag=images%3Bimg%3B1&page=1

Tai kad aš jau turėjau full… Nekaltas ištryniau…linkomanija.net/details.php?id=26039

Visai smagus, reik laukt pilnos MirktEdit Juokiasi Pramigau LM ir nemaciau sito geimo Juokiasi

jei būtų normalus rimtas career mode’as, būtų visai neblogas žaidimas…

blyn, tai kaip as nepamaciau ISO hunte Cha chaman idomu kaip su vairu buna kai per tas duobes leki ir ratai ar meto vaira ar ne.

vien is zodelio sega nemanau ar galima tiketis kad kurejai sukure toki dalyka kaip wairo metima Juokiasi

parsisiųsk, pabandysi Šypsena

o tu iš isohunt’o siunti game’us?

As vairo neturiu tai nelabai td ir siusiu Mirkt

jo is isohunto, bet ziuriu tik XBOX360 versija yra ir PSP. O kur PC? Žliumbia Linkomanija turi, o ISOHUNT neturi Žliumbia Ragas. Tuoj issibandysiu ta vairo metyma.

manęs tai tas geimas nesužavėjo… palošiau kokią 20min, bet, nieko gero neradęs, ištryniau…

blecha Piktasnet savo valdymo neimano pasidaryti. ant mano turimos demo versijos…

man tai bent jau pasivazinejimui reikia kokio naujesnio geimo kuris ant vistos normaliai su vairu veiktu Cha cha Del to ir laukiu kol kokie naujesni iseis. F1 biski per ilgas ir daug laiko reikalaujantis.

koks F1?

F1 challenge 99-02. Sitas gerai veikia su vairu (turiu omeni force feedback), be to GTR irgi normaliai. O va kokie biski link arkadiniu, tai arba neveikia, arba veikia bet nenormaliai. Zodziu su kitais problemos.