Kas nors bandet su vairu?
Atrodo graziai
koks zaidimas?
Sega Rally?
sega rally naujausias, valdymas jo tragiskas
Cia sega rally revo. Kolkas tera tik demo (dvi versijos - su viena trasa ir masina viena, bei kita versija dviem trasom ir dviem masinom). Siaip cia bus arkada kaip jau numanote ir pavadinimo, bet visai originalu tau, kad vazinejant ratais trasose, nuotraukoje matomos vezes tai nepapuosimai, o istikro paliekami ratu isarimai. Ypac tai pasireiskia slapioje (kur yra vandens) dirvoje
o dar smagiau piesti zaidime jau beveik TIKRAS saulutes.
Su grioviais ir su koslynemis. Labai fainai issipurvina masina. Va sitas zaidimas tai tikrai DIRTe vyksta.
Daugiau screenu cia:gamespot.com/pc/driving/segarallyrevo/images.html?om_act=co nvert&om_clk=gsimage&tag=images%3Bimg%3B1&page=1
Visai smagus, reik laukt pilnos Edit
Pramigau LM ir nemaciau sito geimo
jei būtų normalus rimtas career mode’as, būtų visai neblogas žaidimas…
blyn, tai kaip as nepamaciau ISO hunte man idomu kaip su vairu buna kai per tas duobes leki ir ratai ar meto vaira ar ne.
vien is zodelio sega nemanau ar galima tiketis kad kurejai sukure toki dalyka kaip wairo metima
parsisiųsk, pabandysi
o tu iš isohunt’o siunti game’us?
As vairo neturiu tai nelabai td ir siusiu
jo is isohunto, bet ziuriu tik XBOX360 versija yra ir PSP. O kur PC? Linkomanija turi, o ISOHUNT neturi
Ragas. Tuoj issibandysiu ta vairo metyma.
manęs tai tas geimas nesužavėjo… palošiau kokią 20min, bet, nieko gero neradęs, ištryniau…
blecha net savo valdymo neimano pasidaryti. ant mano turimos demo versijos…
man tai bent jau pasivazinejimui reikia kokio naujesnio geimo kuris ant vistos normaliai su vairu veiktu Del to ir laukiu kol kokie naujesni iseis. F1 biski per ilgas ir daug laiko reikalaujantis.
koks F1?
F1 challenge 99-02. Sitas gerai veikia su vairu (turiu omeni force feedback), be to GTR irgi normaliai. O va kokie biski link arkadiniu, tai arba neveikia, arba veikia bet nenormaliai. Zodziu su kitais problemos.