Kas nenervina Mocia su pincetu kas 10min. gnaibsto antakius....

Kas nenervina??? Mocia su pincetu kas 10min. gnaibsto antakius…Pavargęs

Tai yra taip!!! Atsikelia, karatis padaro pusrycius kartais ne ir issidrebus rausto savo sup****s antakiusPiktas Ir taip kiekviena dienaPavargęs O daugiau nieko ir nedaro kaip rausto, rausto ir raustoPavargęsPiktas Pasideda, nueina kanors padaryt ir po 10min. vel raustoPavargęs

Ar cia normalu??? Ka man daryt???

interesting, nu tai o tevas ka?

niu cia kazkokia neitiketina istorija…kas is jos antakiu liktu jei ji kiekviena diena juos taip raustytu…

Šypsena

O tevui poch.uiPavargęs

Cia kazkas keisto… Nekaltas

jo gal pas ja kokie antakiai labai greit augantys?

nekreik demesio…siaip tai visos merginos antakius pesiojasi…o juos tikrai nera labai lengva ispesiotiŠypsena
del pusryciu tai siaip ir pats gali pasigamintiMirkt

Tai ir as jai taip sakau,o ji sako kad kas diena kas dvi dienas atauga, as tada: Kodel tu tai darai kiekviena o ne kas dvi dienas?Pavargęs O ji: Ka man aiskini?KandaIgnoruoju

Nesutinku su tavim

TikriausiaiPavargęs

hm…tai pas ja labai greit atauga?Nekaltas idomiai ciaCha cha man uztenka kas savaite issipesiot…ir tai uztrunku tik kelias min…Liežuvis

JuokiasiJuokiasiJuokiasi

A man nejuokingaNekaltas

priklauso nuo to, ka moteris veikia, jei ji daznai geria alkoholinius gerimus, tai ir auga greit ne tik antakiai, bet ir visi kiti plaukai

istikruju norint, kad antakiai atrodytu idealiai tai reikia juos kas diena ar kas dvi pakoreguoti. na bet jei istisai pesioja … keista, kad dar isvis tie antakiai yra

Mocia beveik negeria

netikiuLiežuvis meluoji…Nekaltas

normaleij ka… nu uzhuojauta… trenkta mochia turiGirtasGirtas