Kas ne taip?
Teksto nebus.
Ne Škoda Yeti?
Kas blogai vairuotojo saugaus vairavimo principu suvokime?
aerodinamiškai užtai
sturmuoja rekordus ties sanaudom…ruosiasi eco ralYjui
zjbs be veidrodžių
man asmeniskai be veidrodziu pzda kaip vaziuot neinasi,jauciu subliauciau masina per pirmas 5sankryzas
dr, nuspardytu, ir vazinetum, ne kur detumeisi.
nakcius>nu bled,prisiklijuociau is vonios ka nors
Kitoj pusej irgi buvo uzlenktas. Is vaziavimo nesimate, kad zmogui jie butu labai reikalingi - ieskojo isukimo, isijunges posuki letai vaziavo ilgokai. Kita vertus, gal jam uztenka salone esancio. As tai nuo salono veidrodelio atpratau per ilgas keliones, kai del uzsesto-uzkrauto galo nieko per ji nesimato.
as kiek… menesi, ar daugiau be veidrodziu vazinejau.
Ok, kol kiausiniene kepa vakarienei - pablevyzgokim. X3 - labai geda ar tik vidutiniskai butu geda jei toki pasirinkciau?
pabandyk bent pavaziuot, tiksliau pastrakset su tuo ch3, acsoks fantazyja
veidrodziai tokio kibirumo kibirui nereikalingi beveik
LS>kad siuo metu ant bangos x3…tiesa…forumuose butum nusvilptas,bet kaimynai pavydetu,o jei dar gyveni kur bendrike ar chrusciofkeje,tai is pavydo ir su vinim pereitu
dr, ka ten ziuri i tuos veidrozius kai masina trumpesne uz tave gulinti?
Burtiniks - o antros kartos x3 irgi straksalas? Nu jo, reikes pravaziuot, aisku. Dr - nu ne visai bendrike gyvenu… Ech jau buvau beveik apsisprendes F31, nu bet negaliu. Nelimpa jis man, nors tu ka. Tas tapyro priekis, plastmasinis vidus…
bura>ka zinau,as zinok ziuriu…sian vienas is jukejaus su nauja siemke 740i ir kalanciu muzonu neziurejo,tai bled nebuciau myztelejes per staPdzius,butu fau visas sonas sunesiotas…siaip idomiai tie jukieciai vaziuoja
pac ne ka geriau vaziuotum UK, nieko ten per tuos atvirkscius veidrozius nesimato, vis pameti savo vieta kely, nieko nuostabaus, as visad acargiai, nes akloji UK zona, europiniuose keliuose kokis 5 kart didesne, kaip ir su mum ant UK, su priekaba tokius kankanus UK suku, kad galvoju, turetu uzkibt, kas, bet zmogai ten supratingi, ne stabdzius- VAIRA naudoja. LS, nezinau antru nevaziavau, bet is pirmo prasiau isleist ties sankryza, galvojau tarybiniam ozy sedziu, kita vertus kitaip but negali, trumpas, aukstas…