kas naudojote PEMKO SYNTHETIC

kas naudojote PEMKO SYNTHETIC

ar galite pasakyti ar tai gera alyva?
akropolyje buvo akcija tai uz 89.99 lt nupikrau savo shankeriukui 5 litrus uz 4 kaina.
ar tas tepalas geras yra?

Vistiek nupirkai,tai naudokis…ŠypsenaŠypsenaŠypsena

nestebuklas,bet shankeriukui gerai,vis geriau nei visai nekeistiCha cha

Kiek zinau ,PEMCO "gaminami" Lietuvoje. "Gaminami" reiskia maisomas bazinis tepalas su priedais. Tos maishymo firmeles turi savo pavadinimus, bet naudoja kitu tikru gamintoju komponentus. Vienintelis skirtumas ,kad daznai tokios firmeles neturi sudetingos technines irangos produkcijos kokybei nustatyti , todel ir rezultatas nezinomas. Beje , kaip teigia neoficialus saltiniai "Kroon-Oil" ="Teboil"= "Pemco".

siaip, kas liecia pemco, tai praeita ziema teko matyti pas kelias masinas emulsija, nors auto vazinedavo po 20 km kasdien( pakankamai, kad uzsiltu variklis), o tai jau blogai. O jei sh gaunasi su tuo, tai kaip gali gautis ok su kitu tos firmos? siaip pardavejai kai pamini pemco, tai klausia ar reikia variklines alyvos ar ko tepancioCha cha

ir mokejai visai nemazai, siaip galima nusipirkti sintetikos uz 80 lt 5 ltr ir bus pagaminta ne made in elektrenai

pas mane visose masinose q8 Gerai ir normaliai rieda ir problemu jokiu nei ziema nei vasara

tikriausiai ir kainavo pemco kaina?Mirkt

Šventa teisybė. Pas mane prie 2 metus buvo silkė 2,3E motoru. Tai ten alsuoklis vienoje vietoje susiaurėja. Pyliau Pemco sintetiką iš bačkų. Tai po poros mėnesių užkišo alsuoklį ir išmušinėjo tepalo matuoklę. Alsuoklis praktiškai neveikė. Teko jį išplaut, ten balkšvo mėšlo pilnas buvo. Pakeičiau tepalus į Neste ir išvažinėjau visą žiemą ir dar kol pardaviau- jokių problemų. Su Pemco geriau neprasidėk. Ka jau nusipirkai, tai neišmesi- drožk, bet daugiau jų nepilk. Man tai tie tepalai- GAVNO. Nu bet ir kaina- labai brangi. Neapsimoka. Už tą kainą pasiieškok ko geriau. Alternatyvų yra Gerai

Panaudok varikliui praplauti. Uzpilk PEMCO ir pavazinek nedaugiau 1000 km.
po to uzpilk normalaus sintetinio.

jo, tik vazinek neapkraudamas variklioCha chaCha chaCha cha

Naudojau Pemco pusiau sintetika(OOOO 100 2.0i) - daznai klausydavau hidrokompensatoriu orkestraCha cha
Dabar pakeiciau i Mobil pusiausintetika(tik per pus brangiau) - po keliu simtu km. orkestrelis nutilo, ir jau kelis tukst.km. sekmingai tyli toliau…
Gerai

taip ir bus, tik kol viskas issiplaus, tai poros keitimu reiks

pastebejimas pusiausintetika pemco labai mego but dapilama, nes kotais ji nudegdavo, nugaruodavoCha cha
nebenaudoju tokios , o kroon oil patiko pusiau sintetikaCha cha

Pritariu visems, kas sako, kad Pemco s.u.d.a.s., kai buvau uzpyles kupui pradejo barsket kompensatoriai, ir pradejo kauptis kazkokie gelsvi snrg. po dangteliu, nu nch. toki tepala Ne