Kas naudojasi takas id3? Problema su Zyxel series 600 konfiguracija!padekit

Kas naudojasi takas id3? Problema su Zyxel series 600 konfiguracija!padekit

viskas, susitvarkiau Cha cha achiu visiems uz pagalba Taipten buvo papraschiausias wizard ir psio Juokiasi

sweiki, gal kas naudojasi id3 planu, problema tokia, error 678, remote computer is not acessible Liūdnas ishsiaishkinau kad modemas turi buti tinkamai sukonfiguruotas, bet kaip? windowsai xp.be to neina nei per telneta nei kaip kitaip butent ish to pc prie kurio modemas jungiasi ieiti i modemo console. ish kito kompo eina.net nesuprantu kame varke Nekaltas bet tas kompas prie kurio jungiasi modemas paty modema mato Nekaltas tai gal kas zino kame gali buti beda? achiu labai!!!

Kokia jungtim tas modemas jungiasi i kompa? Pas mane pavyzdziui per LAN o konfiguravimui turi COMa

jungiasi per lan, be to galima ir com, bet nei per ta nei per ta neina ieiti i modemo console Nekaltas

dar klausimas: ar pas tave reikejo ka konfiguruoti ar tiesiog turi veikti modema nuresetinus?nes tas modemas turi ir modem ir router funkcija.

Nieko nereikejo Pas mane NOKIA (irgi Zyxelis bet su NOKIOS logo) tai pajungiau, suinstalinau internet conection i psio. O i 1525 bandei skambint?

jo, bandziau, bet jie man paaishkino kad pas juos viskas gerai, po to uzregistravo kaip gedima ir psio, po to paskambino tox chiuvas ish telecomo pasake kad reikia modema konfiguruoti, paklausiau kaip? o jis man sako susimoki 50 LT ir mes sutvarkom Juokiasigeras ane?

Jo blin cia klientu aptarnavimas vadinasi… Sorry bet kadangi paciam configurint neteko tai nenoriu nieko ir pripezet cia. Teko configurint nauja Planet modema/switcha tai ten reikejo i exploreri ivest jo IP ir islysdavo jo konfiguravimo langas, bet taviskis turetu konfigurintis per COMa o to daryti nera teke. Tegaliu pasiulyt googl’inti

ash ish kito pc jau buvau per explorery ilindes i modemo console per IP. kaip tu ir sakei, bet chiui ne to kazka busiu nureguliaves be to su configuravimu tai ne beda kaip nors galima kazhka ishgimdyt, bet kaip ish to pc prei kurio jungiasi ilyst? Šypsenanes ash vln o tevai klp, tai kol turejau modema vln tai configint ejo, bet i klp gryzhus nera kaip ylyst. tai vat ir nesuprantu kodel neina ppajungt Nekaltas

Hm tai gal tam kompe tinklo plokste arba Local area conection nesukonfiguruotas? Del ko dar galetu is vieno kompo per LANa ieit o is kito ne???

nu kad ash zinochiau Nekaltas tinklo korta lyg ir omaliai veikia, be to bandzhiau keleta konfiguraciju, ir vistiek jokio tolko. ajk dar vienas pastebejimas, gal kas nito kad ten laptopas? Nekaltas

as tai tinklo plok6tei padariau uninstal, ir paskui viska suinstaliavau i6 naujo u=siregistruoji kaip parodyta pavizdyje ir viskas ciki Juokiasi Juokiasi Juokiasi pabandyk