Kas mano Samsungui?

Kas mano Samsungui?

Va viskas buvo normaliai, ir staiga paspaudziau kazko ieskot ir tel pageso…terodo 3 linijas ant akrano spalvotas. Vos ne lietuvos veliava. Kas cia gal but? Nejau telefas mire?

c100?? Gerai kad nenupirkau jo is Taves… Nekaltas

beje taigi jis pas tave su garantija, tai nesk i mikrovisata, tik tiek kad ten dabar eile savaitei laiko Nekaltas

jo, garantinis dar 2.5 metu Šypsena, bet tai geras Šypsena, nei is sio nei is to…Isemiau akuma galvojau taip isjungsiu…Idedu, net neijungiu tel ir pradeda lempute degt ir juostos …O tai pas mane bites garantinis, tai nest i bite ar i mikrovisata daba nesupratau?

kur pirkaj ten ir nesk

Jei tingesi eilei laukt,man atnesk. Apziuresiu Cha chaD

dekui bet susitvarke viskas Šypsena. Nesupratau, bet isemiau elementa (nes jei jis budavo idetas, tel automatiskai isijungdavo)palaikiau pora val idejau akuma-ir vel veikia…turbut kazkas uzplauke buvo Šypsena

tai dabar jau nuplauke Šypsena

Taip gal daznai pradet plaukiot…:]

Sveiki! Turiu problemų su samsung C 100. Pradėjo lūzti, kaip kompas. nerguoja į nieką.Atsigauna tik tada kai visai atjungi nuo baterijos, bet vėl pajungus po kiek laiko vėl užstringa.Nunešiau į garantinį. tipo pataisė,bet dabar neįmanoma nei prisiskambinti nei žinutės gauti, o iš jo irgi neprisiskambini.Skambinant į telefoną tinklas rodo, kad telefonas išjungtas nors jis įjungtas.Įdomu ar dar yra šansų, kad jį pataisys?Ar reikalauti naujo? Kanda

bandyk nest dar karta i garantini ir viskas… sako jei trecia karta nesi i garantini, tai jau nebetaiso o pakeicia nauju./…bet kas cia zino kiek tiesos…

Vėl likti trim savaitėm be telefono tikrai nenoriu. Bandysiu reikalauti arba naujo arba, kad grąžintų pinigus.Gal kas buvot susidūrę su tokiu gedimu?Būtų įdomu sužinoti ar yra šansų pataisyti?Aš manau, kad Ne

Na kazin kazin…Bet siaip tai bent tele2 tai isduoda laikina tel kol taiso… Bent kazkada man siule… na o mano samsungui tebuvo pasirodo uzspaustas ijungimo mygtykas… Tad tik bereikalo supanikavau

Omnitelis irgi isduoda laikinai kita telefa jei nori

abejoju ar dabar omnis isduoda laikina telefa Nekaltas Nes neseniai buvau su draugu Mikrovisatoj, pridavem taisyti telefa, tai kol musu telefa prieme, tol susidare eile, uz musu lauke telefo pridavimui dar trys zmones (trys atskiri telefai)… Sakom cia taip tik dabar kad tiek zmoniu? sako nea, istisai eiles buna, sako nespeju suktis, nes jie dabar vieninteliai taiso garantinius telefus Kaune… ta prasme ten samsungus dar taiso Sonex, o dauguma modeliu taiso tik Mikrovisata, nes tik su jais gamintojai sudare sutartis… sakau o spaineta dar lyg taiso, sako susijungem, dabar spaineta cia pat vietoj, kartu su mikrovisata. Tai va ka noriu pasakyt, jie niekaip negali visiem isduot laikinus telefus, kai per diena priema taisymui kaip minimum koki 20, dar gal daugiau… Beje papildymas: taiso ne tris savites o savaite ir 1 diena. Beje jie neskuba dalinti nauju telefonu, kaip kad tu nori… Jie mieliau taiso ji, geriau pakeis visas dalis, nei duos kita Baisu … Va ta kur pridavem tai pakeite 3 dalis is karto… Ir siaip kad nueisi sakysi duokit nauja telefona, tai jie net nereaguos… o jei pas juos taisysi ta telefa 3-4 kartus, jau jiem igrysi, tada gal ir pakeis…

Pikčiausi yra tai,kad aš telefoną ėmiau išsimokėjimui.dar liko 5 mėn.iki išsimokėjimo pabaigos, o telefonas jau grybauja. Piktas

Mieli kolegos ko jus norite is tokiu telefonu. Prisiperkat visokio chlamo ir paskui putojates kad kazkas ne taip. Patys pagalvokit. Tokie telefonai kaip Samsung C100, Siemens visa A serija ir kai kurie c, nokia 2100,1100,3100,3510 nu ir 6100 yra praktiskai vienkartiniai telefonai. sugedo meskit lauk, ju tikrai nepataisys, jei pataisys tai vel suges Šypsena jei vienas is siu telefonu islaike ilgiau kaip 12 men tai jau galit didziuotis. Isigijot netycia gero rinkimo telefona. toksai telefonas dar turetu apytiksliai leikyti iki 12 men is viso apie 24men tai labai nuostabus variantas. Aisku sumokeje pora simtu daugiau ir isigije prabangesni telefona jis apytikliai laikys apie 4 metus. Jusu teise rinktis. Ar turek chlama ir bijot issitraukt pries zones kad neisjuotu, ir pastoviai nervuotis kad kazkokia funkcija neveikia, ar isigyti truputi brangesni bet zinot kad visos funkcijos kurios sukistos i telefona tikria veiks, jis bus patogus malonus akiai ir galesite pasimaivyti pries kitus. ApakęsTokios naujienos

ir bite isduoda… drasiai nest galima

nui zinai, butu taip blogai, tai garantijos 3 metam neduotu…