Kas labiau patinka???

Kas labiau patinka???

Kas labiau patinka mini sijonukas ar aptemtos kelne, issyskinancios riesta uzpakaliuka???Mirkt

i tas ir tas gerai atrodo, bet su kelnem daugiau pamatysi paneliu nei su mini sijoneliais LiežuvisLiežuvis

patinka tai,kas parodo, ka ta panele turi geriausio Aš nekaltas
turejau viena klasioke, ji neshiojo tik kelnes, na ivaires aptemtas, neaptemtas ir t.t ir viena karta ji atejo su sijonuku… tai musu visu rozos atrode va taip ApakęsApakęsApakęsApakęsApakęs paskui Aš nekaltasAš nekaltasAš nekaltasAš nekaltas ir visi galvojo, o kodel ji seniau taip nesirenge Cha chaCha chaCha cha … na tai tik prisiminimai ISH mokyklos Cha chaCha chaCha cha

DZO Gerai … o
wa pas mus buvo viena pana kuri visa gyvenima vaiskto su pirmokiskais miniakais… tai jau ne tai kad negundo, bet slykstu… va istojom i unika o jai dzin, ji toliau vaiksto taip pat… disgusting Blogai

niu man labiau aptemptos kelnesŠypsena norss megstu pro reta ir ilysti i sijonuka…bet jis ne miniŠypsena juk kas pridengta tas labiau gundo negu tai kas matosiŠypsena Cha cha

GeraiGerai

Labiau norisi suzinoti ka jau taip ten sliapet
BučkisGėlėsLabas

Na jei tos kelnes baltos + permatomos, tai GeraiGerai
Siaip, tai mini geras dalykasGerai Cha chaCha chaCha cha

Aptemtos kelnes Apakęs

Man graziau sijonukai, miniakai Taip Labai gaila, kad vis daugiau merginu nesioja kelnes, nors turi grazias kojas. Nejau jums nepatinka kai vaikinai i jus ziuri nusitvere stulpo ir liezuvi ant peties uzsimete? Cha cha

hehe… daug vyru ir mirsta del to ivairiuose nelaiminguose atsitikimuose!

Zinoma kelnes Mirkt

eeeeeeee… kelnes eeeeeeeee…!

mini sij… Šypsena

Sijonas,kuris parodo viska

Geriausia, tai nuoga pute Cha chaCha chaCha cha

Geri abu variantai!Priklauso nuo nuotaikos ir oro!Cha chaBučkisGėlės

na nezinau ar mums jau taip patinka, kai taip ziopso
ApakęsApakęs

tai gal geriau butu is vis be sijono??? Na ju vaikinai pavarot…

Taip

jei kojos graznios mini