Kas kiek kilometru yra rekomenduojama keisti paskirstymo dirzeli?

Kas kiek kilometru yra rekomenduojama keisti paskirstymo dirzeli?

Tai va pasiule meistriusks pasikeist dirzeli paskirstymo dirzeli. Idomu kas kiek kilometru tai reiktu daryt?

seip kiek zinau originalu kas 100 000 o neoriginala kas 50 000

Dirzeli reikia keisti kas 50000km, bet su dirzeliu keiciasi ir itempimo gulisLabas

neprikaluso nuo km. skaiciaus jeigu skivai bus susideveje gali tekti keisti ir kas 10 000 km. reiketu tikrinti dirzelio bukle.Dirzeliu irgi pasitaiko brokuotu.Servisas pakeites dirzeli mano Golpui dave 100 000km. garantija Mirkt.
Nors ?

Kas kiek keisti dirzeli priklauso nuo to, kas jo gamintojas ir kokia jo kokybe. Sau neseniai keiciau. Pasiule kelis variantus: japoniska - keisti reiktu po 90000 km, vokiska - po 80000 km. O kainos skirtumas buvo netoli 100 Lt. Pasirinkau vokiska, nes nezinau ir ar ji spesiu isvazineti masinos nepakeites. Šypsena Taip, kad viskas priklauso nuo dirzelio gamintojo. Paziurek gal jau tavasis trukinet pradejes, tai tada neuzilgo ir voztuvus pasikeisi. Cha cha

O jei pas tave koks doch’as tai ir dar kruva kitu guoliu. Man beje dirzelio pakeitimas atsiejo ~800 Lt su visais guoliais. Šypsena

Siaip jo dirzeli reikia keisti kas 100 000km, as savo masinai pakeiciau pries savaite, nes buvo pravaziuota jau 170 000km nepakeistu dirzeliu, bet kuria akimirka jis galejo nutrrukti ir ganetinai gerai apgadinti man varikli!Bet tfu tfu tfu aciu Dievui manau suspejau laiku Laimingas

Na mano motoriukas apie 70 000 prasukęs - ruošiuosi jau keist pakol nevėlu … Nekaltas

Tada reikia imti auto kad variklis butu ne su dirzelio o su grandine isviso nereikes keistiCha cha

Kas per auto kad taip brangiai?

Siaip kiek girdejau, reikia keisti kas 60000 90000 km.
Priklauso ir nuo to jei koks salnikas leidzia tai automatiskai ir dirza veikia…

vat butent jeigu biski riebaluose t.y. tepaluose dirba tas dirzelis kas kiek keist?

Gamintojo nurodymuose ir siaip spaudoje, paskirstytojo dirzeli rekomenduojama keisti kas 60 000 km. Jis gali ir ilgiau laikyti, bet geriau nerizikuoti - sykstus moka du kartus. Zinau ne viena atveji, kai pagailejo pinigu idrzelio pakeitimui ir jis graziai nutruko ir voztuvai isejo velniop.

Priklauso nuo dirzelio kokybes. Senais laikais gamintoms masinoms rekomendavo kas 60000, paskui kas 80000, paskui kas 100000… Gamintojai tobuleja.
Beje, "originalius" dirzelius gamina tos pacios firmos- tik uzrasas skiriasi (kaip ir puse surenkamos masinos daliu gamina "svetimos" firmos, dedamos gamintojo logotipa). Tereikia atsirinkti kurios firmos dirzeliais komplektuojamos masinos gamykloje- turesi lygiai toki pati, tik gerokai pigiau.

Garantija Golpui ar dirzui dave ? Cha cha O kas bus jei dirzas po 10 000km truks? Pinigus uz dirza grazins ? Cha cha Cha cha Cha cha

Tai jau nepatingek ir pakeisk anksciau, o keisdamas ir salnikus pakeisk.

Na pas mane civike kas 100.000 km reikia keist.

matysim
AlusKietas

Toyota Corolla keisti kas 90000,su itempimo guoliukais ir apatiniu ir virsutiniu salnikais(1.4XLi 16v),dirzelis 55lt,pakeitimas 100lt,guoliukai nezinau.

svarbiausia yra kokybe va neseniai su tevu keitem dirzeli golfas is vokietijos 5-6 metai lietuvoj intensyvaus eksplotavimo ypac kai as gavau teises Cha cha, kiek km nuvaziuota neissivaizduoju Cha cha tai tevas pradejo bijot kad dirzeliui ragas. nupirkom dirzeli ~16lt (idomu kaip tas laikys) isardem o tas senas dirzelis BOSH kaip naujas ne trupucio nesutrukinejes tik truputi nudile dantukai.

taip kad savikaina 16lt ir smagus vakaras po kapotu Cha cha ir pasitvirtinusi teisybe kad BOSH tai ne koks sh…