kas jusu manymu yra tikri draugai...?

kas jusu manymu yra tikri draugai…?

vakar mes kalbejom su tikybos mokytoju apie draugus ir vat man labai idomu ka mano bangieciai apie draugyste…ka joje vertinate…?kas svarbioausia jusu manymu draugysteje…?ka pavadintumet TIKRU draug…?Flirtas Drovus

tikru draugu nera yra tij reikalingi zmones na gal koks vienas per givenima ir pasitaiko Cha cha

ash galiu ish sawo patirties pasakyti, kas yra man tikri draugai ir kam ash esu tikra drauge…zhodzhiu taip…per Naujus bishki ishgerusi labai blogai jauchiausi ir tikrai pastebejau, kam ash rupiu ir kas manimi rupinasi Šypsena nors priesh tai galejau pasakyti, kad turiu labai daug draugu, dabar supratau, kad ish daugybes tikru draugu yra tik dalis Šypsena…kaikurios drauges ir liko sedeti, toliaun shvente, kai ash buwau vos ne komoj…aciu dievui, tas vakaras man leido suprasti kiek ash turiu TIKRU draugu Širdis

Tikras draugas tas kuris uz tave paaukotu savo gyvybe

Sakoma, draugą pažinsi nelaimėj…Nieko nebepridursiŠypsena

Nu tai tikrai ne tai ka pasake tikybos mokytojas gali buti tuo tikra - pagyvensi dar koki 10 meteliu tada suprasi kas yra tikras draugasKietas

Durnius - maziau filmu ziurek, givybe aukociau tik uz mylima zmogu bet ne uz draugaKietas

kaip vienas protingas zmogus yra pasakes(gaila neprisimenu kas toks):draugas - tai zmogus, kuris apie tave viska zino, bet vistiek tave megsta.Šypsena

Labas, mano manymu tikri draugai tie, kuriuose tu matai tikslą, o ne priemonę…Mirkt

Kaskaip tu cia negerai pasakei - koki tiksla galima matyt drauge?Nekaltas - nebent kaip juo pasinaudoti?Nekaltas

kazkada maniu kad turiu daugeli geru draugu… draugu kurie visada su manim, visuomet palaiko… bet tas posakis "drauga pazinsi nelaimeje" tikrai ne is pirsto lauztas… atsiktiko nelaime, visi vadinami "draugai" nuisgreze, palioko bedoje… liko tik viena vientele drauge… uz ja ir as galeciau paaukot gyvybe… :] ji mane palaiko kia man sunku, a stai darau kai jai sunku… mes visuomet viena uz kita,… :] ji yra tikra drauge, ir as stengiuosi jai tokia but :}

neikertu sistemos biski.
"anxciau maniau kad turiu daug draugu"
nesu mates zmogaus, kuris turi daugiau nei 5 draugus, o ir du turintys jau lames kudikiai.
ir is vis, vat man 20 metu ir manau, kad tikriausiai tikri ar tikras draugas gal tik ateity dar atsiras, tai ka jau apie penkiolikkmecius kalbet kurie cia gudrus postringaut "draugyste" "meile" jie net nenutuokia apie tuos dalykus dar…

Pasirodo tu ir jaunesnis…Cha cha

savas , galima pasitiket, …ir kt…

taigi galejai profaile seniausiai paziuret

geriausias draugas, kuriuo gali visada pasitiket, turi buti nuoshirdus ir atviras, mokantis ishklausyt, ir svarbiausia nelauzhantis pasitikejimo… Tokiam zhmoguje telpa visos pachios geriausios zhmogaus savybes…

nzn turiu as viena gera drauga "best friend" ir geriausia drauge… as jais visad pasitikiu… visada sulaukiu is ju uzuojautos, jei man to reikia… visada jauciu ju palaikyma sunkiomis gyvenimo akimirkomis… jie visad mane supranta… visada pataria… ir pan. vat
tureti tikrus raugus tikrai smaguLabas
TūsasTūsasTūsas

tikras draugas tas kuris babkių paskolinaCha cha

geriausias zmogaus draugas suoTaip