n zinok si tikruju kartais atrasti laiko yra labai sunku!! Ten zinai kad turi nubekti tai ten, o cia dar su drauge susitikimas, bet aisku prei geru noru visada galima surasti laiko ir kartu isgerti puodeli kavos ar arbatos su nepazystmu vaikinuku…
matyt jos nelabai turejo noro!!
Nezianau, kaip kitos, bet man susiruosti, jei as esu laisva reikia tik 15-20 minuciu. O del susitarimo, jei esu susitarus su vienu zmogum tai tikrai neatsakysiu jam, kad ir kaip buciau uzsiemus, visus savo planus atidesiu, jei jam yra susitarimas. Ir tikrai mane savaite laukti nereikia
zinok si tikruju kartais atrasti laiko yra labai sunku!! Ten zinai kad turi nubekti tai ten, o cia dar su drauge susitikimas, bet aisku prei geru noru visada galima surasti laiko ir kartu isgerti puodeli kavos ar arbatos su nepazystmu vaikinuku…
matyt jos nelabai turejo noro!!
[/quote]
Kiek suprantu cia tokios visos uzsemusios tikros bangietes vadinasi … tik meetus organizuoja o i pasimatymus niena …
zinai is pradziu man buvo noras sussipazinti su tavim bet pastebejau kad tu su niekuo nesusitikenji tik meetus organizuoji ir jokio demesio vaikinui … man jo ir nereikia niekada jo ir neturejau jums atvirksciai jai jau susilauket demesio tai darot viska kad jo netruktu
yra toks dalyks kai pamatai mergina ir nori susipazinti o jai kad uzeitu noras tave pazinti turi praeiti saviate pasitarti su draugem pamatyti kaip atrodai ir begale viso kitko …
Bangieciu sukis Mes neturim NOrO su jumis niekur aiti!
jai nesupratai ir nesuprasi gal but ir nereikia cia nieko suprasti …
saip ar tiap nusisneketi nebutina buvo bet toks tavo ego kistis ten kur nereikia truksta tau demeiso ? mazas vaike …
Kiek suprantu cia tokios visos uzsemusios tikros bangietes vadinasi … tik meetus organizuoja o i pasimatymus niena …
zinai is pradziu man buvo noras sussipazinti su tavim bet pastebejau kad tu su niekuo nesusitikenji tik meetus organizuoji ir jokio demesio vaikinui … man jo ir nereikia niekada jo ir neturejau jums atvirksciai jai jau susilauket demesio tai darot viska kad jo netruktu
yra toks dalyks kai pamatai mergina ir nori susipazinti o jai kad uzeitu noras tave pazinti turi praeiti saviate pasitarti su draugem pamatyti kaip atrodai ir begale viso kitko …
Bangieciu sukis Mes neturim NOrO su jumis niekur aiti!
[/quote]
i sita zinute mano komentaras tau tiesiai privaciai!!