Kas jus labiausiai nervina (uzknisa, erzina)?

Kas jus labiausiai nervina (uzknisa, erzina)?

Nervina gatves prekeiviai. Nervina piktdziugiska sypsena pazistamo ar nepazistamo zmogaus veide, kai tau paprasciausiai nepasiseke, bet mes juk lietuviai… dega kaimyno namas… nesvarbu kad ne mano brolio, bet vistiek malonu Liūdna , nervina kai po traumos, blogai lankstantis rankos riesui, negali nepramankstines tvarkingai uzpildyti popieriu darbe ir virsininkas kaskart prikisa mano ""sovietini"" aukstaji isilavinima ir siuncia i pradine pasimokyti dailyrascio… buna visko, nusispjauni ir vel eini tolyn… Nuliudino si tema, nors to nebuvo kai pradejau rasyti. Kartais paprasciausiai norisi ukiskai maktelt kokio stipresnio ir prabust kitokiam Liūdna deja, nepadeda

mane siandien viskas nervina

Manęs tikriausiai niekas nenervina. Ramu$ kaip sloikas Cha cha Esu gan impulsyvus, todėl mano pyktis ar kažkokios neigiamos emocijos dažniausiai žaibu iškeliauja. Aš įžemintas, jeigu ką Cha cha

Nemėgstu nešiotis terbelės su užrašu "$udas nuo mano dušios". Smirda ir sunku. Cha cha

O wat nemėgstu kaimiečių (čia ne gyvenamoji vieta, o visuomenės sluoksnis), cypdawatkių ir verkšlentojų.

Hm… dabar pagalvojau, taigi VISA LIETUVA beveik gaunasi Cha chaCha chaCha cha

nervingi zmones sheis laikais pasirodo Šypsena
geriau nieko nesakysiu Kietas

Cia, tai tiksliai knisa. Auklejimo valandeles haliavos. Ir dar kai kabina makaronus ir juokiasi Tau i veida. Fui…tipo kitas nieko nesupranta Blogai
agyl rašė:

uzknisa,kai pradeda mokyti gyventLiūdna ir kai makaronus kabina ant ausu Liūdna

svarbiausia, be panikos - viskas dar priesaky Cha cha Cha cha Cha cha

kavenskas rašė:

Nu jidritvai palka…Cha cha neišmokau dar nei virtualiai nervuotis, nei virtualiai dulkintis…

klausykit, chebryte, tai cia jau vos ne grupinis gaunasi: kas stebes Apakęs kas mokins Moterys + Vyrai = Širdis kas siaip prijauciantis… Mirkt
Cha cha Cha cha Cha cha
pradziai atsigaivinsiu Taurė Mirkt

…ir visai be reikalo tu cia Mirkt vis gyventi idomiau, kai zinai, jog ne sventieji puodus lipdo Kietas

Valid-Olis rašė:

Sugedino mane Ginger ir sakau kad visai tema ne apie tai buvo, ale kavenskas cia prasisuko ir uzvede… jam beda sumesim…
Pratriniau savo neshvankybes…

Ginger rašė:

…ir visai be reikalo tu cia Mirkt vis gyventi idomiau, kai zinai, jog ne sventieji puodus lipdo Kietas

Mirkt ShakiaiGėlės , nu kaip tinka tavo zodziai prie to snukelio su cizu dantyse ( Kietas ), jega!
Taurė Na gal labanakt, ryt vel laukia 12val pamaina prie kompu, ka ten ryt, Marijos zemeje jau siandien… Labanakt…

man taip pat tinka beveik viskas ką perskaičiau ir dar buna dienelių kai mane visiškai viskas ir visi erzina ir norisi kur nors tada pabėgti kad nieko nematyt ar jums taip nebūna ??? Nežinau

aha, ypac, kai kankina PMS’as Nekaltas