Kas jus labiausiai nervina (uzknisa, erzina)?
Nervina gatves prekeiviai. Nervina piktdziugiska sypsena pazistamo ar nepazistamo zmogaus veide, kai tau paprasciausiai nepasiseke, bet mes juk lietuviai… dega kaimyno namas… nesvarbu kad ne mano brolio, bet vistiek malonu , nervina kai po traumos, blogai lankstantis rankos riesui, negali nepramankstines tvarkingai uzpildyti popieriu darbe ir virsininkas kaskart prikisa mano ""sovietini"" aukstaji isilavinima ir siuncia i pradine pasimokyti dailyrascio… buna visko, nusispjauni ir vel eini tolyn… Nuliudino si tema, nors to nebuvo kai pradejau rasyti. Kartais paprasciausiai norisi ukiskai maktelt kokio stipresnio ir prabust kitokiam
deja, nepadeda
mane siandien viskas nervina
Manęs tikriausiai niekas nenervina. Ramu$ kaip sloikas Esu gan impulsyvus, todėl mano pyktis ar kažkokios neigiamos emocijos dažniausiai žaibu iškeliauja. Aš įžemintas, jeigu ką
Nemėgstu nešiotis terbelės su užrašu "$udas nuo mano dušios". Smirda ir sunku.
O wat nemėgstu kaimiečių (čia ne gyvenamoji vieta, o visuomenės sluoksnis), cypdawatkių ir verkšlentojų.
Hm… dabar pagalvojau, taigi VISA LIETUVA beveik gaunasi
nervingi zmones sheis laikais pasirodo
geriau nieko nesakysiu
Cia, tai tiksliai knisa. Auklejimo valandeles haliavos. Ir dar kai kabina makaronus ir juokiasi Tau i veida. Fui…tipo kitas nieko nesupranta 
agyl rašė:
uzknisa,kai pradeda mokyti gyvent
ir kai makaronus kabina ant ausu
svarbiausia, be panikos - viskas dar priesaky
kavenskas rašė:
Nu jidritvai palka…
neišmokau dar nei virtualiai nervuotis, nei virtualiai dulkintis…
klausykit, chebryte, tai cia jau vos ne grupinis gaunasi: kas stebes kas mokins
+
=
kas siaip prijauciantis…
pradziai atsigaivinsiu
…ir visai be reikalo tu cia vis gyventi idomiau, kai zinai, jog ne sventieji puodus lipdo
Valid-Olis rašė:
…
Sugedino mane Ginger ir sakau kad visai tema ne apie tai buvo, ale kavenskas cia prasisuko ir uzvede… jam beda sumesim…
Pratriniau savo neshvankybes…
Ginger rašė:
…ir visai be reikalo tu cia
vis gyventi idomiau, kai zinai, jog ne sventieji puodus lipdo
Shakiai
, nu kaip tinka tavo zodziai prie to snukelio su cizu dantyse (
), jega!
Na gal labanakt, ryt vel laukia 12val pamaina prie kompu, ka ten ryt, Marijos zemeje jau siandien… Labanakt…
man taip pat tinka beveik viskas ką perskaičiau ir dar buna dienelių kai mane visiškai viskas ir visi erzina ir norisi kur nors tada pabėgti kad nieko nematyt ar jums taip nebūna
aha, ypac, kai kankina PMS’as