Kas isskiria draugus?

Kas isskiria draugus?

Sako - draugu neisskiria laikas, draugus isskiria nauji draugai…

atsumas!
na taip ir lieki geri draugai,susitinki,susiskambini,bet jau nebetas! Liūdna

viskas priklauso nuo to, ka tu laikai tikra draugyste. o ja gali isskirti betkas. nes tokios draugystes, kurios nebutu galima isskirti, mano manymu, nera.Mirkt

Daug kas gali ishskirti…Bet as laikausi nuomones, kad TIKRU draugu niekas neishskiria Labas

manau kad atstuams, kiti draugai tikrai isskyria draugus…Aš nekaltas
is vis mano nuomone , jog amzinos draugystes tikrai nera…Aš nekaltasŠypsena

Kai jie veda (isteka) - tada ir keliai issiskiria MirktAš nekaltasLiūdna

Ne nesutinku. turiu drauge, dabar jau italijoj…ta prasme ji ten ishvyko priesh beveijk 2 metus, o mes iki shiol super geros drauges…ji ir dabar apie mane zhino daugiau nei ash pati…Aš nekaltas Šypsena mes susiskambinam, kiekviena diena rashom ilgiausius laishkus, ir vis dar esam geriausios drauges zhemeje Cha cha Gerai

mano nuomone… draugus skiria nepasitikejimas, nepagarba, melas. o tikru draugu niekada neishskirs atstumas…

my opinion…

ka daryti man draugu per daug Cha cha

Kajp taj ka?Dar klausimas kyla:man aisku atiduok!Taip Cha cha Man ju niekada netruks,jei tai tik tikri draugaiMirkt

O siaip tai sakyciau draugai skiriasi,jei jie buna netikri!TaipVa,draugavau tipo su "geriausia"drauge.Ir viena diena ji issikrauste stotele toliau.Ir kaip jus manot?Musu draugyste nutruko!BaisuO tikrieji mano draugai gyvena uz 100km,su kuriais susisiekiu vos ne kasdien,ir bendrauju zymiai daugiau,nei su kai kuriais,gyvenanciais visai salia manesŠypsena

Draugus iskiria nepasitikejimas, pavydas ir egoizmas Šypsena

Mane su drauge isskyre nepasitikejimas,ji pradejo itarineti,kad as su jos draugu…(kaip zema,dar iki tiek nenusiritau).Labai gaila,kad tas nesusipratimas isskyre mus.O kas del atstumo,tai tikru draugiu jokie atstumai neisskyria

Draugus dazhnai ishskiria tu draugu kiti draugai,kartais net ju antrosios pusesAš nekaltas
Nors shiaip yra begale kitu priezhaschiu…

Gerai

manau, kad isskiria tik charakteriu ypatumai Cha cha ta prasme nesuderinamumas… juk niekada neitiksi 100%…

Draugus isskiria atstumas ir nauji draugai. Bet jei tie draugai tikri, jie gryzta.

is tevu patirties zinau, kad draugus isskiria pinigai Liūdna

Mane siuo metu su mano draugais skiria mano abejingumas Aš nekaltas

Kas del antruju pusiu, tai jei draugai tikrai geri ir tikri, tai greiciau yra paliekamos antrosios pusesTaip, kurios bando ilisti tarp draugu.