Kas isskiria draugus?
Sako - draugu neisskiria laikas, draugus isskiria nauji draugai…
atsumas!
na taip ir lieki geri draugai,susitinki,susiskambini,bet jau nebetas!
viskas priklauso nuo to, ka tu laikai tikra draugyste. o ja gali isskirti betkas. nes tokios draugystes, kurios nebutu galima isskirti, mano manymu, nera.
Daug kas gali ishskirti…Bet as laikausi nuomones, kad TIKRU draugu niekas neishskiria
manau kad atstuams, kiti draugai tikrai isskyria draugus…
is vis mano nuomone , jog amzinos draugystes tikrai nera…
Kai jie veda (isteka) - tada ir keliai issiskiria
nesutinku. turiu drauge, dabar jau italijoj…ta prasme ji ten ishvyko priesh beveijk 2 metus, o mes iki shiol super geros drauges…ji ir dabar apie mane zhino daugiau nei ash pati…
mes susiskambinam, kiekviena diena rashom ilgiausius laishkus, ir vis dar esam geriausios drauges zhemeje
mano nuomone… draugus skiria nepasitikejimas, nepagarba, melas. o tikru draugu niekada neishskirs atstumas…
my opinion…
ka daryti man draugu per daug
Kajp taj ka?Dar klausimas kyla:man aisku atiduok!
Man ju niekada netruks,jei tai tik tikri draugai
O siaip tai sakyciau draugai skiriasi,jei jie buna netikri!Va,draugavau tipo su "geriausia"drauge.Ir viena diena ji issikrauste stotele toliau.Ir kaip jus manot?Musu draugyste nutruko!
O tikrieji mano draugai gyvena uz 100km,su kuriais susisiekiu vos ne kasdien,ir bendrauju zymiai daugiau,nei su kai kuriais,gyvenanciais visai salia manes
Draugus iskiria nepasitikejimas, pavydas ir egoizmas
Mane su drauge isskyre nepasitikejimas,ji pradejo itarineti,kad as su jos draugu…(kaip zema,dar iki tiek nenusiritau).Labai gaila,kad tas nesusipratimas isskyre mus.O kas del atstumo,tai tikru draugiu jokie atstumai neisskyria
Draugus dazhnai ishskiria tu draugu kiti draugai,kartais net ju antrosios puses
Nors shiaip yra begale kitu priezhaschiu…
manau, kad isskiria tik charakteriu ypatumai ta prasme nesuderinamumas… juk niekada neitiksi 100%…
Draugus isskiria atstumas ir nauji draugai. Bet jei tie draugai tikri, jie gryzta.
is tevu patirties zinau, kad draugus isskiria pinigai
Mane siuo metu su mano draugais skiria mano abejingumas
Kas del antruju pusiu, tai jei draugai tikrai geri ir tikri, tai greiciau yra paliekamos antrosios puses, kurios bando ilisti tarp draugu.