kas idomiau : bangos forumai ar mirc’as ??? pasigincykime
kas jums idomiau mirc’as ar bangos forumai ??? o gal kam chetas ???
Bangos forumai.
Kartais idomiau chate pasedet priklauso nuo to,su kokiais zmonemis tenka diskutuoti
bet ce negalima taip kalbet kaip mirce arba kaip cete ce reikia i tema bet man patinka teip
…pradzioj buvo chatas…tada mirc…tada forumas su mirc…
mirc’e idomiau kai kalbama yra, nes ten daznai stovi tyla, o bangoj idomu kai uzvedama normali diskusija
priklauso nuo nuotaikos… kartais norisi pasneketi apie betką o kartais smagiai padiskutuoti
vieningos nuomonės neturiu
Nu priklauso nuo nuotaikos, kartais tik foruma isijungiu,kartais tik mirc, o kartais abu, nes norisi ir taip, ir taip pasneket. Siaip forumas idomiau nei irc, nes ten nuobodu , o chia ir pasijuokt yra ish ko, ir padiskutuoti galima
kapisha tiesa sako ash ja meeliu musu mintis sutampa
goblete rašė:
kapisha tiesa sakoash ja meeliu musu mintis sutampa
gers . kaip tu gali manes nemylet juk tu mana zmona, o ash tava zmona
siaip tas mirc jau astibodes, nes ten daug kas grasina susidorot o siaip tai ten tylu… ir niekas nediskutuoja, tik visokias nesamones sneka
siaip tai ir ten idomu retkarciais buna,kai su draugais sneki
goblete rašė:
bet ce negalima taip kalbet kaip mirce arba kaip cete ce reikia i tema bet man patinka teip
Na taip,forume tu nesulauksi atsakymo po poros sekundziu,bet… Cia galima isvengti tu chatiniu blevyzgu bendram kambary
Bangos forume savaime aisku idomesni. Cia ne tik, kad susirandi daug draugu, bet ir suzinai daug naujos bei naudingos informacijos.
mirkas uzkniso del to pradejau bangos furumuose reikstis Mirke kartais idomu pazaist viktorina
Kas idomiau ? hmm… na bangos forumai sakychiau idomiau bet mirc’as irgi visai nieko…negalechiau ishskirt… o chat’o pas mane niekaip nejungia…
Mirc’o neturiu, taip kad negaliu lyginti. Bet manau, kad bangos forumai idomesni
bangos forumai idomesni… anksciau mirc man patiko,o dabar atsibodo visai
Kartais ir Mirce gerai kartais ir Bangoj gerai o kartais ir Chate
KapisHa rašė:
Nu priklauso nuo nuotaikos, kartais tik foruma isijungiu,kartais tik mirc, o kartais abu, nes norisi ir taip, ir taip pasneket. Siaip forumas idomiau nei irc, nes ten nuobodu, o chia ir pasijuokt yra ish ko, ir padiskutuoti galima