kas groja per Mis Europa reklama? (sorry jei kartojuos)

kas groja per Mis Europa reklama? (sorry jei kartojuos)

kas groja per Mis Europa reklama?
(sorry jei kartojuos, bet nerandu kad kas nors butu apie tai pasisakes).

nesikartoji, - aš ir pats norėjau tokią temą skelbti

Jei neklystu, tai Daniel Beddingfield - "Gotta Get Through This"

prasidejo tokiu klausimu lavina, jog imu suprast, kad jeigu ir toliau neziuresiu tv, greit nebeturesiu apie ka cia su jumis kalbeti… Liūdnas

[quote]MrFroid rašė:
prasidejo tokiu klausimu lavina, jog imu suprast, kad jeigu ir toliau neziuresiu tv, greit nebeturesiu apie ka cia su jumis kalbeti… Liūdnas
[/quote]

Šiaip tai lavina prasidėjo jau seniai, tik anksčiau žmonės susimildavo bent jau kokią frazę iš dainos pametėti. O dabar tai nors mesk darbus ir žiūrėk TV kiauras dienas…Cha cha

ye chiki Šypsena jau klausau ir nors tai ne mano stilius. heh dar viena reklamos auka.

taip Daniel Bedingfield man patinka si daina taciau kitos jo dainos nelabai

na kazka jis rashe… Šypsena
norejau pasakyti, jog kartais susidaro ispudis, jog zmones patys nieko ir nemate ir negirdejo… mol kazkas sake, kad grojo geras gabalas Cha cha
bet uzvis blogiausia, kad kartais zmones net nerodo noro patys pabandyt ka susirasti…
va vakar su tuo ‘isimyleti per dvi savaites’. savo letaeigiu internetu info ieshkojau 45 minutes, kol galu gale paskambinau lenachkai…
ir ko as cia kasuosi? Nežinau
na,kad man uz kiekviena teisinga atsakyma nors po 10cnt pervestu… ziu jau 10 tureciau… Drovus

Tai nesuklydau ???

[quote]MrFroid rašė:
bet uzvis blogiausia, kad kartais zmones net nerodo noro patys pabandyt ka susirasti…
va vakar su tuo ‘isimyleti per dvi savaites’. savo letaeigiu internetu info ieshkojau 45 minutes, kol galu gale paskambinau lenachkai…
[/quote]

O tai nafig ieškoti, jei gali nesiparinęs ateiti po 45 minučių ir Lenuška pasakys? NekaltasCha cha

bet iki to dar reikia ‘dasiproteti’ Šypsena
nuejau i http://www.ask.com irasiau "who’s singing in two weeks notice movie trailer" ir ismete atsakyma "ask lenachka…" ir telefona…
o tu galvoji jai po tiek reklamos ziniasklaidoje lengva prisiskambinti?
Cha cha

O kas tau ish tu centneriu?
cnt - centneris
ct - centas
Labas Cha cha

aciu dievui, kad tu bent mano klaidu netaisai… va ka tik badas surado mano tris neargumentuotas ishvadas. kas daugiau?
o siaip manau, kad 10cnt bet kuriuo atveju yra geriau nei 10ct… o jeigu 10cnt butu po 10ct, tuomet jau visai walio!!!

As irgi norejau shita tema skelbt Cha cha

tikrai muzikikė reprezentuoja Londona Gerai
tik va kad reklamuoja toki lieva konkursa kaip misiu rinkimai Blogai

[quote]but i’m gotta get through this
[/quote]

O gal dar kas nors parasys kiek ji trunka laiko (daina) ???

tai vat ash jau ketvirta buchiau buvus TaipJuokiasi

tai, kad čia nelabai kokių frazių ir buvo Nekaltas beje turint frazę, tai nueini į http://www.google.lt ir pagal ją tau puikiausiai su randa. (norint tiklumo, tą frazę reikia įterpti į kabutes ir šalia darašyti - lyrics)

kas čia blogo? kodėl turi pats, kaip kox 2rnas knistis no inetą, jei yra kas Bangoje žino?

klawsykit… tox ispudis, lyg uzsispawde puse jusu cia butumet… juk paklawse zmogus… jus acaketMirkt) bet ne dar burbeti reikia… negrazu taip…Nekaltas