Kas gero Amerikoje?
Na darbas sako ten sunkus … bet matyt labai jau tos americonkos mielos
O kuo skustis? Kad sunku? O kur lengva, pasakykit man - tuoj ten vaziuoju… Niekur nera lengva, bet cia visiems viskas px - dirbk per 2 darbus jei nori, kalk $$$, niekas neklausineja ish kur tu, kas tu toks, kas tavo tevai ir t.t… niekam neydomu… Viskas cia gerai, tik reikia stengtis, bet stengtis ir Lietuvoj rejkia…
Nesuprantu tu, kurtie dejuoja, kad cia sunku - uz dyka $$ niekas nemoka, tuo labiau tokio kapitalizmo salygose, kaip JAV…
jo pritariu makiavialiui kad statuos jei turi noro dirbt tai neprazusi o kas del amerikonku tai jau aciu, lietuvaites 100 syk geriau
Kaip jau buvo rasyta, Amerikej reikia daug ir stipriai dirbti o ne
(ka karts nuo kartu irgi reikia padaryti atsipuciant). Taciau pasiekimai Amerikej priklauso ne tik nuo ideto darbo bet ir nuo kalbos mokejimo, sugebejimu, talento ir t.t.
O kad niekas negrizta is JAV tai netiesa, nes yra gana nemazai lietuviuku griztanciu atgal i Lietuva. As ir pats planuoju ilgai neuzsibuti Amerikej.
Aš irgi priklausau tiems turistams lituanams, kurie grįžo:d, o atgal į USA nenori. Taip, ten gerai, kai esi jaunas, neturi šeimos ir LT neturi jokio turto. Bet jei LT gyveni pakankamai gerai, tai USA gyvensi daug blogiau, nes niekad negausi tokio darbo, kurį dirba amerikonai, tavo išsilavinimo niekas nepripažins, o ir kiek pažystu vyresnių nei 30-ties, visi ten dirba tik tokį šiaip sau darbą. Mano sesuo ten jau gyvena penkti metai, su green card, bet dirba tai prie vaikų, tai kokioj supyp insurance kompanijoj naktimis duomenis suvedinėja, tai dar koks š****, vien žo - visai nesaldu toj amerikoj, tik nebuvęs žmogus gali pasakyti, kad ten lengvai baksai ateina ir nieko dirbti nereikia
, jau nekalbu, kad ten tiek daug durnų dalykų
, kurie lietuviui nesuprantami, tipo, visokios lievos rekomendacijos
, kredito istorijos
, kadir driver license laikymas
, nors apie tai jau kitą kartą
Tikriausiai lietuviska natura(bet ne ta!!!)tokia dejuoti,verkti,ka nors sukombinuoti,bet ne dirbti.Tiesa,zmones sako labai priklauso nuo vietos kur apsistojai?
Viskas oki doki. Tik norek, zmogau, ir gyvensi. Nereikia asarot tik del to, kad uzsiklijvai looserio nakleike.