Kas geriau ziurkenai ar ziurkes?

Kas geriau ziurkenai ar ziurkes?

rinkis ta kas mieliau Taip kokia prasme laikyti protinga, bet ne itin miela gyvuna???

nu mano manymu zhiurkes geriau, man tie zhiureknai tai kazhkokie kvaili gyvunai ir nepasakychiau, kad meilus Baisu drauge laike kartu ir zhiurkena ir zhiurke, tai man zhiurke patiko labiau, jos zhaimingesnes ir daug daug kartu protingesnes, o zhiurkenas tai visaslaik miegodavo arba esdavo i paemus i rankas apkandzhiodavo. beje vienas kaimynas zhiurke kieme kaip shuny "vedzhiodavo", paleidavo ant holes, o kaip pashaukdavo greit ji atbegdavo pas ji… vienu zhodzhiu zhiurkes geriau! Myliu wat! Cha cha

Ne, Kiaulė [mpc] reiskia mysterious pyggy’s clan Kietas nors idejo kilo is "maike plyso" Juokiasi
Kiaulė [mpc]

O ka reiskia mpc? Apakęs
Mazas pacukas, ar… …? Juokiasi

Nu jei maziukas zmogiukas tai jiesko didelio gyvio, ane?Šypsena

Nu ir kodel?
Kiaulė [mpc]

Nu ir?Nekaltas

O jus zinote nuo ko priklauso tai, kad zmonems labaiu patinka didesni gyvunai nei mazesni ir atvirksciai…?

Kiaulė [mpc]

Juk ziurkes protingesnes. Bet ziurkenai mielesni Kietas

Kiaulė [mpc]

Bet kad ziurkiu uodegos tokios… na jos labai jau veikia atstumianciai ir tikrai nemielai atrodo Kietas

Kiaulė [mpc]

Kietas

Laikyk smilktpelę, bus protinga, graži ir žaisminga. Nu, bet jaigu tu nori rinktis tik iš žiurkės ir žiurkėno tavo bėda, nes bent jau man tai šie gyvūnai abudu faini.

[quote]spanieliukė rašė:
paemus i rankas apkandzhiodavo.
[/quote]

Nepudrink žmogui smegenų, dauguma žiurkėnų nesikandžioja, o tik paėmus į rankas apkakoja arba apmiža iš baimės. Tačiau, žiurkės visą tai daro atvirkščiai: dauguma jų kandžiojasi, bet paėmus į rankas nešika ir ne ***a, bet kandžiojasi. Šypsena

Nu manaw zhiurkes tikraj protingesnes bet kaj pasensta taj tikraj ne kajp atrodo…VeeeO zhiurkenaj nors ir grazhus bet durniukaj…Nekaltas

Man tai geriau ziurkes. Is grauziku tai tik ZIURKES! Ir visa gyvenima jas auginsiu tai nuostabus sutverimai!Del kandziojimosi tai kazkas padaugino.O del odegos tai ir mano seimoj buvo Juokiasi kai atnesiua pirma ziurke namo tai teis 2sav. neejo i mano kambari nes jam nepatiko ta uodega o paskuj kai priprato tai net valgydavo kartu ir labai labai mylejo net su savim masinoj veziodavo ir ji niekur nepabegdavo o ant peties sededavo ji net Kalingrade ir Palangoj buvo su tevu vis seimyna ja labai labai mylejo ir dabartine labai myli.Bet 1buvo ypatinga daugiau tokios nebus kaip NeiraŽliumbia Ji buvo mano pirmas gyvunelis kuriuo rupinaus tik as.

Pasiskaityk literatura ir pats apsispresk, nes abieji turi savu Gerai ir Blogai. Ziurkenai, bent jau dauguma, protu nepasizymi(as auginau ju 4, ir tik 1 is ju buvo protinga), bet yra mieli, be to, ju buna 2 rusiu - dziungariski ir auksiniai. Sios 2 rusys tikrai labai skiriasi. O ziurkes… Jos protingesnes, gudresnes, bet isvaizda ne tokia grazi, uodegaBaisu(bent jau man) ir, kas LABAI sverbu, smirda.
Tai tokia mano subjektyvi nuomoneLabas

O man tai isvis sitie nepatinka ,o ypac ziurekes kad ir kokios jos protingos butu niekad nelaikyciau VeeeVeeeVeee

OK. Juokiasi hm reiktu dar kaip saket pabandyti palaikyti smiltpele. Apie jas tai girdejau daug geru atsiliepimu, bet kad lyg ir labai bailios ar ne?

Kiaulė [mpc]

Bailios, kol pripranta. Niu o jei turi pakankamai vietos ir pinigu - pirk sinsila. Pats fainiausiais grauzikasLaimingas

Niu su sinsilu… Jau per telika prisiziurejau… Juokiasi “Sapro sou” na nzn bet jie tokie dideli. Hm man labiau patinka mazesni grauzikai. Taip Bet zinai reiktu ir ta sinsila pabandyti palaikyt. Nugi nebandes nezinosi.

Kiaulė [mpc]

Ziurint kokio “galingumao” turi pelekautusCha chaCha chaCha cha