Kas geriau: Win98/98SE/ME/2000?
Siaip tai geriausia yra Linux/Unix. Ypac jei dar ir kox tinklas namuose yra… Tada isvis nepakeiciamas dalykas.
O is Windows’u gimines tai geriausias dalykas aiskiai bus NT Server edition…
na cia reik paziureti ko tu nori is ju. visu pirma del Me tai tas daiktas labai jau nestabilus. pazystu kas turi, pareidineja dll failai ir panasus dalykai. vienas kvailas ipatumas - jei leidi winamp - kitu garsu nebesigirdi is kompo (cia turiu omeny mirc highlight ir kitus). win 98 greiciau veikia, nedaug ramu reik, zaidimai sukasi ir kita. as turiu ir win 98 ir win 2000. dejau win2000 del ineto - skirtumas nuo win98 ar win Me didelis - tikrai greiciau veikia. win 98 laikau del game’su ir filmu, nes per win2000 kai kurie filmukai stabdo. is esmes jei ne filmai tai 64ram win 2000 pilnai uztenka. pasileidi trejeta prigramu (pvz mirc, irc, winamp, pe win cmdr siunti filma ir pan.) bei keleta Ie langu ir viskas stabiliai aina. gal jei dar ka daugiau paleisi, kas daug ryja gal… nors man nebuvo uzkliuvimu (apart kai kuriu filmu kaip minejau). as siulyciau win2000 tuo labiau jei ram 128 ir game’su nereik
Jo, gal paskubejau nusipirkes WinME, bet daug skirtingu nuomoniu, nusipirksiu ir win 98, juk kainuoja kapeikas. Pas man irgi dfi via kt133+Duronas, ramo gana ir kolkas problemu neturiu, tik tie ME tas pats ****ukas, kaip iw senesni windozai, viskas ant tos paciows platformos. Microsoft>>>>sux. PS kur gauti win 98 Vilniuj?
2 Senux.
Gal gali numest ka siulai paconfiginti w2000 jei pakurti ant amd+KT133
Butu idomu paziureti
2 Sandis: Gal ši istorija kitiems nepasitaiko. Pas mane T-bird su DFI AK-74EC (KT133 čipas, UDMA100)mamyte, HDD IBM, tai w2000 neturi visų VIA draiverių, na anksčiau ir DFI saite skelbiami su w2k su’š’iktai dirbo - nei hardui nei CD DMA režimo neįjungsi (eini kažkur į system ir prie IDE kontrolerių galima nurodyti "PIO mode" (standartiškai) arba "use DMA if available" (daug greičiau perduodama informacija iš disko). Sukišus SP1 pataisas šituo atžvilgiu naudos nebuvo, o http://www.soft.lt radau nuorodą į SP2 bandomąjį leidimą. Tai kai jį suinstaliavau, galėjau įjungti UDMA režimą. Na patikek, tada pradeda dirbti normaliai. Dabar radau naujus via draiverius, bet juos sukišus susi’kni’so hibernate režimas. Dar iš w2k updeitų sudėjau 3D pataisą (atrodo ir skirtas VIA čipams), 8 directx , nes reikėjo ATI driveriams. Daugiau tai reiktų pasižiūrėti ir prisiminti, nes dabar rašau iš kito PC, nors greičio kiti pataisymai ir neprideda, o tinklo pričindalai nelabai aktualu. Prie to pačio - apie virtualų cd draivą, tai aš naudoju PARAGON CD emuliatorių - tikrai liuks veikia su w2k, be to gali iš virtualaus cd ištrinti ar pridėti failus